Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan tegyem túl magam rajta átvert másnak adta ki magát?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg és sokat beszéltünk beleszerettem. Életembe most először éreztem magam szerelmesnek pedig volt pár barátom. Telefonon is sokat beszéltünk mindig ígérte,hogy mikor tud jönni mikor találkozzunk de az utolsó pillanatban mindig lemondta. Gyanús lett és utána néztem kiderült hogy más pasi képeit használta és ezért nem akart sose találkozni. Teljesen magam alatt vagyok. Hogy lehet ebből kigyógyulni? Hogy bízzak meg ezek után másokba?
2015. jan. 4. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Az a gond veletek nőkkel, hogy az ilyen "pasik", akikről kiderül hogy átver titeket, még jobban ráragadtok? Miért? Nos ez örök rejtély. Talán mert ez bennetek van. Akik rendesen bánnának veletek, azokat nem veszitek észre.

Itt a te példád kapásból. Tudod, hogy átver, el is mondtad neki, hogy lebukott. Erre mi a f***t csinálsz? Továbbra is csüngsz rajta, és kérdezgeted, hogy miért? Miért? Miért? Miért? Ez azért már qrva gyászos ám. Inkább leveleznének a magadfajták velem. Én nekem nincs szükségem arra, hogy másnak adjam ki magam. Nem hazudok a kilétemről, mindent felvállalok, mert nincs szégyenkeznivalóm. De csak írogass neki nyugodtan, majd megunod.

2015. jan. 4. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, a kezdőmondatom vége nem kérdőjel, elírtam.
2015. jan. 4. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem lógok rajta azóta nem beszéltünk. És hiába, hogy már 2 hónapja azóta is elég rosszul érzem magam.

Amúgy köszönöm a válaszokat

2015. jan. 4. 14:47
 14/14 Picivagyok válasza:

Ajj, szegénykém! :( Ez a baj a netes ismerkedéssel, hogy sosem lehetsz biztos benne, ki van a másik oldalon.

Tudom, nem könnyű, de próbáld ezt úgy felfogni, hogy ezt is megtanultad.

Egyébként miért nem saját képet küldött? Nem gondolja magát jóképűnek?

Tényleg sajnálom, hogy így alakult, fel a fejjel!

2015. jan. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!