Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy 10/10-nek tartanak masok? N

Figyelt kérdés

Az egesz eletem kb a kulsom korul forgott, mert altalnos iskolaban bántottak paran, hogy milyen csunya lany vagyok. (Par fiu) de emiatt erre kattantam ra es kerdezgettem mindenkit, hogy tenyleg az vagyok-e!? A lanyok sejtelmesen vihancoltak ilyenkor. Emiatt extrem modon kezdtem edzeni es dietazni, ( soha nem voltam elhizva, nem a sulyommal volt baj) egyszeruen csak azert tettem, hogy meg jobb legyen az alakom. Majd olvasni kedztem hogyan lehet szep egy no es kondi, szoli, pothaj, szempilla komboval kolzekdtem mar kozepiskolaban. Ott kb legszebbnek tartottak, marmint a ferfiak tobbseges es nehany tanarom is. De keptelen voltam ezt elfogadni… majd jott az egyetem, depi stb megint megkaptam par embertol, hogy milyen egy ronda, csunya no vagyok, valamint neha azt kelzeltem hogy azt hallom, hogy mindenki engem nez es azt mondjak milyen csunya vagyok, legrondabb stb..

Emiatt miota dolgozok a penzem jelentos reszet a kulsomre koltom, volt mar ketto plasztikam es par toltes, botox ilyenek. Mar csak par aprosagot akarok meg megcsinaltani es keszen is vagyok.

Ott tartok, hogy a kornyezetmben mindig azt mondjak gyonyoru no vagyok, a baratom is most egy ilyen rendkivul helyes, sarmos pasi. Egyik haverom most mondta amikor vitt a tarsasgba azt mondta osszes fiu 10/10 no vagyok. De baratom is mondja es exem is mindig ezt mondta, hogy minden ismerose el van ajulva milyen szep vagyok. Munakhelyemen is sokszor dicsernek. Most a sziget fesztivalon is random kaptam a bokokat, es hallottam rolam beszelnek hogy uhhh az a csaj stb.

En mai napig feszengek es rettegek, hogy latjak majd rajtam emberek nem is vagyok szep, a tarsasgokban nehezen oldódom fel, mert bennem van a regi random bantasok, hogy milyen ronda vagyok. Hogyam fogadjam el az uj kulsom? Valaha keles leszek elfogadni ezt?

2023. szept. 4. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Nehogy szedj pszichiátriáról bármilyen gyógyszert! Szétcsesz egy életre!
2023. szept. 5. 21:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenre nem is írnak fel semmit..

A megfelelni akarás mitől lehet? Szexuális bántalmazás?

Lehet sima nárcizmus is, ha nem trauma(nálam trauma). Én is gondolkodtam magán énektanáron, mert nagyon kínos, hogy nő létemre borzalmas énekhangom van.

Igazából nekem akkor múlt el(enyhült), amikor magam helyett a gyerekemmel kellett foglalkoznom, valaki mást magam elé helyeztem. Ha nincs elég időm elkèszülni reggel, akkor a gyereket vágom magam helyett csinibe, így ő olyan, mint régen én voltam, utána fordulnak meg, mert jó ízléssel, előnyösen van öltöztetve, haja, kiegészítők, testalkat.. én meg átlagos vagyok, csak néha futja annyira, hogy mindketten csillogjunk, vagy ha egyedül megyek valahova.

Igazából onnantól, hogy valaki fontosabb lesz magadnál, minden gondod elhomályosodik.

2023. szept. 6. 06:10
 23/25 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a kóros maximalizmust el kell engedned, és visszaépítened egészséges maximalizmussá. Előbbi folyamatosan abban a tévképzeben él, hogy mindenben tökéletesnek kell és az is tud lenni, utóbbi pedig a tökéletességre törekszik, de realitás talaján állva: képes elfogadni a jót is a tökéletes helyett, a világot és önmagát az esetleges hibákkal együtt.

Hogy ezt a kóros maximalizmust el kell engedned, azt saját tapasztalatból mondom, mert én is ilyen voltam. És azért kell elengedned, mert különben sokat fogsz szenvedni miatta. Egyrészt rá fogsz jönni, hogy egy idő után mással sem foglalkozol, csak a saját tökéletesítéseddel, miközben tudod, hogy egy csomó dolog ebből már felesleges, sőt egyenesen hazugság, hogy szükség van rá. Mégis csinálod, egy csomó pénzt és időt rápocsékolsz, jóformán már az életedet fecsérled el rá, gyakorlatilag kényszerbetegséggé válik. A másik ok pedig, hogy arra is rá fogsz jönni (legkésőbb az évek előrehaladtával), hogy a tökéletességet nem érheted el, és ez kóros maximalizmus állapotában nagy szenvedést fog okozni.

Szóval én azt tanácsolom, hogy dolgozz ezen, magadnak teszel jót vele! (Azt is felteheted magadnak kérdésként: Mi a tökéletesebb? Tökéletesnek lenni, miközben képtelen vagy elfogadni a hibákat, vagy megmaradni igényességre, jóra törekvőnek, miközben képes vagy tolerálni magadban és másokban is, ha valami nem tip-top.)

(#7-es voltam egyébként)

2023. szept. 6. 07:41
 24/25 A kérdező kommentje:

A nárcizmuson mar sokat gondolkoztam en is, de vegulis arra jutottam, hogy nem vagyok az. Inkabb narcisztikus seruleseim vannak es megkuzdesi strategiaim is, de van eros empatiam es artani nem akarok es akarnek masnak valamint irigység sincs bennem igy ugy velem nem vagyok az.

Masokat elfogadok a hibaikkal egyutt, csak magamnak nem tudok megbocsátani. Azt feltetelezem a kulso az elso es aki szep azt elfogadjak es ha van tolem szebb a tarsasgban akkor o kimagaslóbb nalam es emiatt nem hagyhatom, hogy szebbek legyenek…azelott az extrem testemmel tuntem ki, legveknyabb,feszesebb,sportosabb. Most meg inkabb az arcomon van a hangsuly.

Engem azert zavar mert elveszi az energiamat a fontosabb dolgoktol. Bar elkezdtem kepeznj magam, de tobb energiat emeszt a kulsom es az jobban erdekel, mint az elmem. Pedig imadok tanulni es nagyon jol erzem magam kozben, marmint amikor tanulok/olvasok, de merhetetlen energiat sziv el, hogy azt bamulom hogyan nezek ki es mikepp lehetne rajta javitani..

Par napja neztem meg a lany a maszk mogott c.sorozatot na en full ilyen vagyok mint az a lany az elso reszben…

2023. szept. 6. 09:17
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A szépség mulandó, és mindenkinek más tetszik. Kár ezzel túl sokat foglalkozni. Ez csak egy része életednek, a lényednek, a lényegednek.
2023. szept. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!