Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy 10/10-nek tartanak masok? N

Figyelt kérdés

Az egesz eletem kb a kulsom korul forgott, mert altalnos iskolaban bántottak paran, hogy milyen csunya lany vagyok. (Par fiu) de emiatt erre kattantam ra es kerdezgettem mindenkit, hogy tenyleg az vagyok-e!? A lanyok sejtelmesen vihancoltak ilyenkor. Emiatt extrem modon kezdtem edzeni es dietazni, ( soha nem voltam elhizva, nem a sulyommal volt baj) egyszeruen csak azert tettem, hogy meg jobb legyen az alakom. Majd olvasni kedztem hogyan lehet szep egy no es kondi, szoli, pothaj, szempilla komboval kolzekdtem mar kozepiskolaban. Ott kb legszebbnek tartottak, marmint a ferfiak tobbseges es nehany tanarom is. De keptelen voltam ezt elfogadni… majd jott az egyetem, depi stb megint megkaptam par embertol, hogy milyen egy ronda, csunya no vagyok, valamint neha azt kelzeltem hogy azt hallom, hogy mindenki engem nez es azt mondjak milyen csunya vagyok, legrondabb stb..

Emiatt miota dolgozok a penzem jelentos reszet a kulsomre koltom, volt mar ketto plasztikam es par toltes, botox ilyenek. Mar csak par aprosagot akarok meg megcsinaltani es keszen is vagyok.

Ott tartok, hogy a kornyezetmben mindig azt mondjak gyonyoru no vagyok, a baratom is most egy ilyen rendkivul helyes, sarmos pasi. Egyik haverom most mondta amikor vitt a tarsasgba azt mondta osszes fiu 10/10 no vagyok. De baratom is mondja es exem is mindig ezt mondta, hogy minden ismerose el van ajulva milyen szep vagyok. Munakhelyemen is sokszor dicsernek. Most a sziget fesztivalon is random kaptam a bokokat, es hallottam rolam beszelnek hogy uhhh az a csaj stb.

En mai napig feszengek es rettegek, hogy latjak majd rajtam emberek nem is vagyok szep, a tarsasgokban nehezen oldódom fel, mert bennem van a regi random bantasok, hogy milyen ronda vagyok. Hogyam fogadjam el az uj kulsom? Valaha keles leszek elfogadni ezt?

2023. szept. 4. 18:03
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Plusz jartam pszicholugshoz evekig, de ebben nem tudott segiteni.
2023. szept. 4. 18:05
 2/25 anonim ***** válasza:
71%

szomorú, de ez van ha az ember autista

mire eltudnád magadban fogadni, megöregszel és akkor megint kezdődik előről és hát fiatalabb nem leszel szoval baszhatod, az öregedés ellen is tehetsz de nem az örökkévalóságig

szoval néném asszony, vakolja csak amgát amennyire akarja ettől nem lesz sose jobb a felszín alatt

2023. szept. 4. 18:07
 3/25 anonim ***** válasza:
14%

"Mar csak par aprosagot akarok meg megcsinaltani es keszen is vagyok"

Addig legyek gazdag, es utana szegeny!

Amugy fogadjunk, hogy Venusz-Jupiter kvadratod van.......

39F incel

2023. szept. 4. 18:07
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

"hallottam rolam beszelnek hogy uhhh az a csaj stb"

Igazából kinek akarsz megfelelni? És miért?

Soha nem leszel kész, és soha nem leszel elégedett.

Valami mással nincs kedved foglalkozni?

2023. szept. 4. 18:17
 5/25 A kérdező kommentje:

2, venasszony? :D

Korant sem:))

2023. szept. 4. 18:49
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet és megmondom hányas vagy.
2023. szept. 4. 18:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mar csak par aprosagot akarok meg megcsinaltani es keszen is vagyok."

Szerintem ne told túl a dolgot.

Egyszerűen engedd el ezt a túlzott testi tökéletességről szóló dolgot. Nézz körül a környezetedben, hogy egyszerű átlagos, mégis szép lányok is ugyanúgy párkapcsolatban élnek. Semmi szükség rá, hogy te a csúnyát lásd magadban.

2023. szept. 4. 18:56
 8/25 anonim ***** válasza:
70%
Mentálisan abszolút nem vagy rendben. És nem is akarsz ezen változtatni. Ezért fulladt kudarcba a kezelés is. Nagyon egysíkú az életed, ha a külsődön pörögsz mindig. Átszabadhatod magad tetőtől talpig, de a fejedben oltári rumli marad mindig, akárhogy is hasítanak szét az orvosok. Az agyadat kellene inkább plasztikázni, de azt sürgősen, különben olyan leszel, mint a Donald kacsa külsejű műnők. Valóban taszító. Tehát, adtál a szarnak egy nagy pofont eredmény.
2023. szept. 4. 19:25
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy a szépség mulandó,a plasztikai sebész által készített szépség még inkább mulandó, sőt minél több operáción veszel részt, amin fogsz, hiszen sosem leszel elégedett önmagaddal még inkább csunyava változtat! A gyönyörűség legfőképpen belülről fakad és ha stresszelsz a külső is megérzi, de főleg a belső, a mentális állapotod. Tanácsom az, hogy keress fel új pszichológust, olvass onfejleszto könyveket, meditálj, jogazz, sportolj, mert pozitívan hat külsőleg, belsőleg egyaránt. Neked nincs önbizalmad,azt hitted, hogy segít a plasztikai műtét, de nem fog, mert a tudatalattidat nem tudod átvágni! Ezért fontos a szakemberi segítség és persze, hogy tovább ne nyuzd magadat műtétekkel...
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szép leírás erről a problémáról, de ha külsősként ezt mondják, akkor az nem úgy van. Biztosan van többféle helyzet, de a lényeg ez a katyvasz, ami miatt a nő sosem lesz elégedett azzal, ami van. A pár apróság után lesz még pár újabb apróság és aztán megint. Ez a sztori sosem ér véget. Az nagyon szép a leírásban, hogy az életed nagy részét az teszi ki, hogy szép legyél. Sokan azzal próbálnak kompenzálni, hogy képzik magukat, neked erre nincs szükséged, mert a tested ápolásával pótlod a többi dolgot.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!