Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai magyar társadalom miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai magyar társadalom miért ennyire merev és prűd, hogy 5 év korkülönbséget már soknak tartanak?

Figyelt kérdés
Semmi lazaság, egyik kérdésben többen is leoltottak valakit hogy miért akar nála 5 évvel fiatalabbat. Ja és nem kiskorúról van szó mielőtt erre gondolnátok, huszon-harmincasokról...

2023. márc. 18. 10:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom.melyik kerdes volt, de sok mindentol fugg, hogy sok-e vagy sem. Leginkabb az elethelyzet nem.mindegy, hogy a gyerekvallalas, elkotelezodes temat erinti-e. Szerintem sokkal elfogadobbak az emberek e tekintetben, mint par evtizeddel ezelott.
2023. márc. 18. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
Tegnap több kérdés volt, ahol fiatal nő szeretne párkapcsolatot jóval idősebb férfival.
2023. márc. 18. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Te mit törődsz más véleményével? 🤔
2023. márc. 18. 11:01
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Az 5 ev meg nem a joval idosebb kategoria szerintem..
2023. márc. 18. 11:02
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem öt év korkülönbség a többségnél belefér. Esetleg akkor nem, ha az egyikük 18 éves, a másik 23 és egyetemre mennek, de lehet, hogy már az idősebb fél dolgozik. Ott nagyon nagy a gondolkodásbeli különbség még, de 23-28 éves párkapcsolatokra szerintem soha senki nem mond egyetem után semmit, teljesen normális.
2023. márc. 18. 11:02
 6/15 anonim ***** válasza:
21%
Ott lehet meg gond, ahol a no mar kicsuszott a gyerekvallalasi korbol, a pasinak meg meg nincs, de szeretne.
2023. márc. 18. 11:04
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

Ez leginkább itt a gyakorikerdeseken probléma..

rokonaimnál, kollégáimnál mindenhol 4-5-10-12 év korkülönbség is van.

2023. márc. 18. 11:11
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy ilyen kérdést nem láttam még, ahol 5 év miatt ment a hiszti. Nem maradt le egy nulla?

Linkelj ilyen kérdést, ha szerinted ez ennyire gyakori!

2023. márc. 18. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Én 10 évvel fiatalabb nőkre hajtok és mivel vonzó férfi vagyok, ezért van is sikerem náluk. Nem kell, hogy az összes nő akarjon 10 évvel idősebb férfit, ezt senki nem mondja. Elég, ha csak egy kis részük akar, velük úgy is megtaláljuk egymást. Ép ésszel fel lehet mérni, hogy kinek kinél van esélye a sikerek/kudarcok alapján.
2023. márc. 18. 11:22
 10/15 Sertés ***** válasza:
7%

Ha az egyik 15 a másik 10, akkor probléma, egyébként nem. Sőt, ha egy hagyományos értékrendű nő nagy családot, sok gyereket szeretne, akkor szinte csak 10-15 évvel idősebb, sikeres és megkomolyodott férfival kezdhet, aki nem "most élvezzük az életet, aztán majd, valamikor...", hanem itt és most belevág a családalapításba. Sajnos, ez nem érzelmi kérdés, hanem ezt diktálja a józan ész és a nők biológiai órája.

Több hölgy ismerősöm, aki egykorúval állt össze, addig várt az egzisztencia és karrier miatt a gyermekvállalásra, hogy végül kifutott az időből. Az pedig külön csavar volt a sztoriban, amikor a mellette karriert építő és férfivé váló diákszerelme végül eldobta őt egy fiatalabb nőért, akivel szinte azonnal családot is alapított...

2023. márc. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!