Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy 10/10-nek tartanak masok? N

Figyelt kérdés

Az egesz eletem kb a kulsom korul forgott, mert altalnos iskolaban bántottak paran, hogy milyen csunya lany vagyok. (Par fiu) de emiatt erre kattantam ra es kerdezgettem mindenkit, hogy tenyleg az vagyok-e!? A lanyok sejtelmesen vihancoltak ilyenkor. Emiatt extrem modon kezdtem edzeni es dietazni, ( soha nem voltam elhizva, nem a sulyommal volt baj) egyszeruen csak azert tettem, hogy meg jobb legyen az alakom. Majd olvasni kedztem hogyan lehet szep egy no es kondi, szoli, pothaj, szempilla komboval kolzekdtem mar kozepiskolaban. Ott kb legszebbnek tartottak, marmint a ferfiak tobbseges es nehany tanarom is. De keptelen voltam ezt elfogadni… majd jott az egyetem, depi stb megint megkaptam par embertol, hogy milyen egy ronda, csunya no vagyok, valamint neha azt kelzeltem hogy azt hallom, hogy mindenki engem nez es azt mondjak milyen csunya vagyok, legrondabb stb..

Emiatt miota dolgozok a penzem jelentos reszet a kulsomre koltom, volt mar ketto plasztikam es par toltes, botox ilyenek. Mar csak par aprosagot akarok meg megcsinaltani es keszen is vagyok.

Ott tartok, hogy a kornyezetmben mindig azt mondjak gyonyoru no vagyok, a baratom is most egy ilyen rendkivul helyes, sarmos pasi. Egyik haverom most mondta amikor vitt a tarsasgba azt mondta osszes fiu 10/10 no vagyok. De baratom is mondja es exem is mindig ezt mondta, hogy minden ismerose el van ajulva milyen szep vagyok. Munakhelyemen is sokszor dicsernek. Most a sziget fesztivalon is random kaptam a bokokat, es hallottam rolam beszelnek hogy uhhh az a csaj stb.

En mai napig feszengek es rettegek, hogy latjak majd rajtam emberek nem is vagyok szep, a tarsasgokban nehezen oldódom fel, mert bennem van a regi random bantasok, hogy milyen ronda vagyok. Hogyam fogadjam el az uj kulsom? Valaha keles leszek elfogadni ezt?

2023. szept. 4. 18:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ez generalizált szorongás, szedj rá gyógyszert és elmúlik. Ne pszichológusnál, hanem pszichiáternél.

Egyébként én is nagyon maximalista vagyok külsőre, annyira, hogy nem tudom elengedni magam szexnél, ha tudom, hogy abban a pózban pl tokám van, vagy fényben látszik egy kevés narancsbőröm.. És sosem értettem mások hogy képesek erre, mikor fele olyan jól sem néznek ki, mint én.

2023. szept. 4. 19:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom magamról hogy átlagos vagyok, sőt lehet sok ember szerint kifejezetten csúnya, de szerinted izgat? Még egy kicsit se! Aki meg akar ismerni, vagy tetszem neki az úgyse csak a külsőmet nézi, idegenek véleménye meg nem hat meg. 🤷
2023. szept. 4. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
A helyedben engem inkább az zavarna, hogy kib*szott buta vagy.
2023. szept. 4. 19:45
 14/25 A kérdező kommentje:

11, ugyanez, szex kozben is kinosan ugyelek arra, hogy “tokeletes” legyek. De igazabol barhova is megyek, mindig maximumot akarom nyujtani kulsoleg, de en azert nehogy valaki megszoljon, hogyan nezek ki…

13, miert lennek az? Semmit nem tudsz rolam, milyen egyetemet vegeztem, hol dolgozok, mennyit olvasok stb..

10, pedig kepezni is kepezem magam. Epp egy mester vegzek, de amint befejeztem biztosan keresek uj dolgokat. Emellett olyan hobbikat sajátítottam el amikkel “kitunok” az atlagbol. Rendszeresen olvasok is, de rengeteg egyeb terulet van ahol fejlesztem magam es van is a listamon meg sok-sok dolog.

Egyebkent sportolni is jarok, testemre is maximalista vagyok. Jelenelg hangkepzest is fejlesztem, beteges ami penzt magamra koltok, mert azt hiszem tokeletesnek kell lennem, hogy lepjek barmerre.

Neha olyan furcsan erzem magam amikor “embernek” kell lennem. Marmint pl a tobbi emebrrel egy koncetre menni es allni az izzadt emberekkel vagy ugyanugy kiszolgatva lenni, akkor erzem hogy vegtere is ilyenek az emberek es en is egy vagyok koztuk. Mintha kenyelmetlen lenne ezt beismernem. Fura dolgaim vannak..

2023. szept. 4. 19:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne pszichológiai tanácsadás...
2023. szept. 4. 20:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy a helyeden. Ott jól éreznéd magad, és nem akarnál "kitűnni".
2023. szept. 4. 20:14
 17/25 A kérdező kommentje:

15, igazabol oda is fogok most megint jarni.

16, sose leszek

2023. szept. 4. 20:15
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Nagy veszélye ennek a görcsös megfelelni akarásnak, hogy könnyen becsaphatóvá válsz, ha hízelgők dícsérnek.
2023. szept. 4. 20:15
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ki fogsz válni a prolik közül. Ez lehetséges, de nem egyszerű. Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz. Biztosan benne leszel a tévében.
2023. szept. 4. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Azzal nem vagy tisztában, hogy hiába vagy a párod és haverjai szerint, vagy az utcán bámészkodók szerint 10/10 ha egyszer mások szerint 10/5 (-) vagy, sőt azzal se, hogy a külső csak egy burok, nemhiába mondják, hogy a külső megfog, de a belső győzedelmeskedik. Bárkivel együtt lehetsz, lehet csak a külsőd miatt lesz veled, talán hiába szeret a te kisebbségi érzésed tönkre fogja tenni a kapcsolatot, nem fogja bírni, hogy hiába szeret neked az nem elég és/vagy kiszeret belőled/kidob. Te veled súlyos gondok vannak és illene kezelni őket.
2023. szept. 4. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!