Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon le vagyok maradva a párkapcsolatok terén és a másik fél meg már nem itt tartana. Mit tegyek?
Megértem a srácot. Én 24 évesen ismerkedtem meg a 3. párommal életem során. Szex úgy 3 héttel az első találkozó után volt. Bár mi minden héten többször is találkoztunk hosszasan több órára. És kb 3 hónap után össze is költöztünk. Sajnos ha neked ennyire nincs tapasztalatod és emiatt túl gyorsnak találod a tempót akkor lehet hogy ebből konfliktus lesz idővel.
26N
"...már költözne összefele velem, de így, hogy még szex sem volt, így nem merne belevágni meg ki tudja, hogy illünk-e egymáshoz szex terén, így nem is akar bemutatni a családjának"
Hát ez nagyon manipulatív🤢
Másrészt viszont kitartó egy férfi. 3 hónap sok idő szex nélkül egy kapcsolatban. Meg nem is úgy tűnik, mintha nagyon akarnád:
"nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, adjam be a derekam mégis"
Nekem is ez szúrt szemet, hogy miért nem akar bemutatni a családjának? Annak semmi köze a szexhez.
A többi részét megértem, hogy ő már komolyabbra venné (összeköltözés), de az tényleg fura, ha még levetkőzni sem mersz előtte.
Nekem 16 évesen el se tudtam volna képzelni a szexet, de rá pár évvel már nagyon vágytam rá, és szerintem felnőttként 20 felett ez a normális. Nincs valami gátlásod félelmed a szexszel kapcsolatban?
3 hónapra összeköltözést akar.. komolytalan.
Ha neked gyors, akkor mond meg neki hogy lassítson.
Magyarul elvárnád, hogy egy felnőtt pasas 3-4-6 x hónapot várjon rád.
Megsúgom: NEM fog, mert egy normális FELNŐTT párkapcsolat része a szexualitás, ami nálatok nincs. Nyilván szexel mással addig is.
Ha te nem állsz készen, hagyd el, ne húzd az idejét. Kézfogás meg sétálgatás - igen, persze, tök oké - egy normális szexuális élet MELLETT.
És ezt (nem szexmániás) nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!