Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megtori a bizalmat a másik fel nem biztos hogy boldog lesz abban a parkaocsolatban?
Társkeresőzött mögöttem mert kisebbségi komplexusos. (Aki veszekedesnél rohan másokhoz stb)
TALÁN, ha bevallotta volna, megbánta volna és őszintén kért volna bocsánatot és ígerte volna hogy ilyen többet nem fordul elő ÉS fejlődött volna abban, hogy mélypontokon problémáknál vagy ha baj van, egyedül vagy velem is képes mindennel megbírkózni, leveti a kisebbségi komplexusát is és nem 3.akhoz rohangál
(A változásra rendesen ráfókuszáltam volna a továbbiakban)
DE csak addig se jutott el a szerencsétlen, hogy bevallja megbánja bocsanatot kérjen.
Mai napig HAZUDIK, hogy nem tarskeresőzött, bizonyitékok ellenére.
Ezért megköszöntem neki a kapcsolatot, és szépen kidobtam.
#4-es - jól tetted.
A legutóbbi szintén ismerkedett a hátam mögött. Nekem épp beteg volt az anyukám, később sajnos bele is halt. Ezt az időt, amit én az anyukámmal töltöttem, ő így gondolta eltölteni. Én is elmentem, amint képes voltam összeszedni magam annyira, hogy elköltözzem. Az ilyennek nem érdemes második esélyt adni.
+1
A kisebbségi komplexusa nem csak az volt hogy veszekedéseknél másohoz rohangál, hanm olyamat megerősítéseket gyűjtögetett kényszeresen hogy ő másoknak is kell, piacképes, mint vmi kapuzárási pánikolós.
Ezzel cseszte el az elottem levő 7 éves kapcsolatát is, abbol semmit nem tanulva velem is, de még utánam sem tanult abbol hogy egyenesnek kéne lenni. Mai napig sem egyenes ember. Sajnálom a kövi áldozatait ha lesznek egyáltalán, mert több mint 1 éve senkije.
Nem csak bizonyítani hanem eleve megváltoznia kéne a másiknak ehhez.
Mert egy jellemhiba miatt jatsza el eleve a bizalmat. Amin vagy változtat, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!