Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy meguntad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Volt már olyan, hogy meguntad a másik viselkedését?

Figyelt kérdés
Például van egy női ismerősöd, aki nagyon tetszik, sokszor azt érzed, hogy te is neki, de máskor olyan jeleket ad, amik alapján elbizonytalanodsz. Volt már, hogy annak ellenére, hogy inkább úgy érezted, hogy ismerkedne veled, beleuntál ebbe és inkább hagytad a p.csába az egészet?
2022. nov. 11. 20:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nyilván, de ez bármilyen kapcsolatra elmondható.
2022. nov. 11. 21:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Aki kétértelműsködik, meg lebegtet az kerülendő.
2022. nov. 11. 21:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Sok dologból adódik, hidd el. Sokszor én is csináltam, mert szenvedtem, szerettem, de tudtam nem lehet.
2022. nov. 11. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Volt, mert nem ez az én esetem, ha játszmázni kell.
2022. nov. 11. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem ertem, allj ele es kerek perec mondd meg, te vagy a ferfi, hajra, ne a notol varjunk
2022. nov. 11. 22:02
 6/16 anonim ***** válasza:

Volt.

Melóhelyen hetekig összemosolyogtam egy nagyon szép nővel.

Aztán odaléptem hozzá beszélgetni, majd masnap a kezembe nyomott egy papírcetlit a számaval, hogy ne a melohelyen dumáljunk ink hívjam fel...

Aztán miközben bennem az èlt vegre egy igazi aki tényleg tetszik is...benne annyi volt mint kiderült-beprobálom a melóhely alfájat ez visszaigazolja hogy szép és kívánatos vok, aztán koptatom a ge cibe.

2022. nov. 11. 22:14
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy férfi mindig legyen annyira bátor, hogy nyisson a nő frle és ne fordítva.
2022. nov. 11. 23:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy azért ad kétértelmű jeleket, mert amúgy nyitott lenne feléd, de amikor te nem lépsz, akkor ő is elbizonytalanodik és így inkább már ő sem szívesen mutatja ki a tetszését feléd?

Szóval mintha mindketten ezen a hullámvasúton ülnétek, miközben az lenne a legegyszerűbb, ha elé állnál és elhívnád kávézni, aztán a válaszból egyből tiszta lesz, hogy merre hány méter.

2022. nov. 12. 02:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2022. nov. 12. 17:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy külső körülmények miatt nagyon kellemetlen lenne egy visszautasítás, napi szinten kellene kommunikálnunk ennek ellenére, mert viszonylag gyakori interakciót megkövetelő munkakapcsolatban vagyunk. És ő elég közvetlen mindenkivel.
2022. nov. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!