Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz a férfi reakciója vajon amikor újra találkozunk? Hogyan viselkedjek vele?
Szerintem nagyon rossz ötlet lenne azt mondanod neki, hogy hiányzott, átölelni meg főleg rossz döntés volna. Adj magadnak időt, hogy tisztázódjanak benned a dolgok és józanul lásd az érzéseidet. Ha most pl. megtennéd, amit terveztél, majd pár hét múlva rájössz, hogy mégsem így érzel, ő meg addigra már teljesen odáig lesz érted, még jobban megnehezíted mindkettőtök dolgát.
Gondold át, hogy a párodtól szeretnél-e még valamit, tudsz-e ugyanúgy viszonyulni hozzá, mint a megcsalás előtt. Ha nem, szakíts vele, utána egy ideig legyél egyedül, hogy lecsengjen benned a történet. Ha rendben leszel teljesen, akkor majd ismerkedj másokkal, vagy a közös hobbi miatt megismert férfivel.
Szerintem meg kellene valami ilyet csinálnod, ha akarsz tőle valamit. Mert különben le fog állni. Szerintem lehetsz egyenes vele és mondhatod neki, hogy tudod látott a pároddal. És megkérdezheted tőle milyen érzés volt. Kicsit provokatívan. És arra elmondhatod, hogy mi ez a kapcsolat most.
De először el kellene döntened mit akarsz. És esetleg egy szakítással kezdeni, ha nem tudod azt már folytatni.
Ne szólj Neki semmit. Akkor tedd ezt ha végre döntöttél,hogy szakítasz a pároddal és Vele szeretnél ismerkedni. Az is lehet,hogy Ő csalódott Benned és nem szeretné tovább folytatni, és ezt csak fokoznád ha még kapcsolatban állóként újra Felé fordulnál. Ez egy pasinak se tetszene.
Ha most keresnéd, átölelnéd, bevallanád,hogy hiányzott, kissé olyan, mintha félrelépős kapcsolatba is belemennél Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!