Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek, hogy ne értsen félre?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek tetszem (többen mondták legalábbis, hogy látják rajta).
Fogunk találkozni kettesben, de én csak barátként szeretnék. Mi van, ha ő többet gondol? Én nem szeretnék tőle többet, viszont szerintem nagyon jó barátok lehetnénk.
2016. máj. 17. 21:53
1/8 anonim válasza:
Mond ezt el neki és kész, vagy elfogadja, vagy nem.
2/8 anonim válasza:
Hát akkor mond meg ezt, de a találkozó ELEJÉN nem mikor már potyáztál egy jót az ő pénzére.
3/8 anonim válasza:
Nos ha tenyleg tetszel neki, valahogy egyértelműen meg kell neki mondanod, vagy felhoznod h csak baratként/jó haverként tekintesz rá. A lényeg h ne legyél félreérthető.
4/8 anonim válasza:
és már a találkozás előtt, h ne híú reményekkel menjen hozzád a srác
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne a viselkedéseden keresztül akard vele közölni, ha nem beszéld meg vele, hogy te így gondolod. Esetleg rákérdezhetsz, hogy ő miként gondolta ezt a találkát. A lényeg, hogy minél előbb tisztázd vele a dolgot.
8/8 anonim válasza:
Ha kettesben akar veled találkozni, akkor egyértelműen tetszel neki. Már akkor el kellett volna utasítanod, amikor elhívott...Most ő azt hiszi, h van esélye nálad.
Szóval sztem tisztázd vele a dolgot még a találkozás előtt, vagy legkésőbb a találkozás elején. Lehet h nem akar többet veled lenni, de az is lehet hogy a barátod marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!