Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy barátkozzak vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy barátkozzak vele, hogy ne értsen félre? 26N

Figyelt kérdés
Barátkozni szeretnék pár hete egy férfival. Nekem is feltűnt, figyelmeztettek is mások, hogy ő nem csak barátkozni szeretne.(Szerintem nem kimondottan én érdeklem, csak szeret ismerkedni.) Nagyon kedvelem, senkivel se tudtam még így beszélgetni, de semmi több. Nem akarom elveszíteni a barátságát, az ilyesmi ritka az életemben. Szeretnék neki megnyílni, de nem akarom, hogy félre értsen.Hogy viselkedjek vele?
2015. dec. 28. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből semmi jó nem sülhet ki, én hagynám. Ha egy férfi mindig a közeledben akar lenni, beszélgetni veled akkor nem csupán barátkozni akar, de úgy is tűnhet mert nem mutatja ki a döntésed tiszteletéből adódóan.
2015. dec. 28. 23:58
 2/5 RRR ***** válasza:

én feketén fehéren megmondanám,hogy mit gondolsz

és ezt mindig tedd meg, amikor elkezd a szex felé tendálni....

viselkedésedben,meg ne légy félreérthető

2015. dec. 29. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Kevés lesz ez a barátság neki, mint tehénfing a szélviharban.
2015. dec. 29. 00:06
 4/5 omba ***** válasza:

Csak lazán... arra ne adj, hogy ki mit mond róla.

Ha arra utal, hogy szex nélkül nincs folytatás, akkor mondd meg neki szépem kedvesen és határozottan, hogy nálad az nem játszik.

Te meg ne tegyél utalásokat, ne vedd ezeket a lapokat.

Nekem is vannak ilyen "nőim" - nem szükségszerű, hogy egy férfi csak akkor álljon szóba valakivel, ha dugás lesz belőle.

2015. dec. 29. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:

26 éves vagy. Felnőtt ember. Tiszteld embertársadat annyival, hogy nem használod ki.

Szinte biztos, hogy már elvesztetted a barátságát, most épp megkínzod. Legyél felnőtt, zárd le, bárhol találsz barátokat, csak akarni kell.

Egy pasinak, akinek csak szexre kellenél, tuti nem hajtana rád hetekig, akármekkora bombázó vagy. Higyj nekem.

27/F

2015. dec. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!