Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy meguntad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Volt már olyan, hogy meguntad a másik viselkedését?

Figyelt kérdés
Például van egy női ismerősöd, aki nagyon tetszik, sokszor azt érzed, hogy te is neki, de máskor olyan jeleket ad, amik alapján elbizonytalanodsz. Volt már, hogy annak ellenére, hogy inkább úgy érezted, hogy ismerkedne veled, beleuntál ebbe és inkább hagytad a p.csába az egészet?
2022. nov. 11. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És te egyedülálló vagy? Ha igen, ő tud róla?
2022. nov. 12. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
És mik azok a külső körülmények?
2022. nov. 12. 17:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan sosem mondtam ki, hogy egyedülálló vagyok, de hallotta már, hogy szoktam randizgatni, plusz mivel sosem beszéltem párról, így azért sejtheti. A külső körülmény a viszonylag közeli munkakapcsolat.
2022. nov. 12. 17:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Már hogy mit kellene sejtenie? Hogy egyedülálló vagy? Akinek van párja, az sem feltétlenül árulja el mindenkinek, szóval szerintem jobb lenne, ha valahogy a tudtára adnád, hogy az vagy, mert lehet, hogy emiatt nem nyit feléd komolyabban...
2022. nov. 12. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, kérdező, lehet kínos lenne utána pár napig, de még ha el is utasít, nem történik semmi katasztrófa. Mindketten napirendre tértek fölötte, aztán annyi. De ha ennyire tartasz ettől a dologtól a közeli munkakapcsolat miatt, akkor az is gáz lenne, ha összejönne vele a dolog, mert ki tudja meddig tartana... Randizgatnátok pár hónapig, aztán kiderülne, hogy nem is illetek össze. Na, az még nagyobb gáz lenne. Nem véletlenül tartja a mondás, hogy házi nyúlra nem lövünk.
2022. nov. 12. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, ha eleg erett tudja kezelni, ez teljesen termeszetes, semmi nincsen benne….emberek vagyunk erzesekkel
2022. nov. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!