Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon le vagyok maradva a párkapcsolatok terén és a másik fél meg már nem itt tartana. Mit tegyek?
Nem lehet, hogy túlgondolod picit ezt a szüzesség dolgot? Eléggé túl van misztifikálva. Ha szereted, megbízol benne, akkor ne a társadalmi megítélés tartson vissza. Vagy azért nem érzed magad késznek, mert úgy érzed, nagyon türelmetlen és nyomást helyez rád, lényegében ultimátumokat ad?
Valószínűleg pont erősítitek egymás félelmeit. Megértem, hogy nem szeretnél vele lefeküdni, amíg nem érzed azt, hogy magadért szeret, megbízható, komolyan hosszú távra tervez veled. És ennek része pl a bemutatás. És őt is megértem, hogy fél, hogy nagyon gátlásos, görcsös vagy és így nem tudja, milyen lesz veled a szex. Ezért nem lép. Pedig egyikőtöknek lépni kéne, mert egymásra vártok. Nincs bizalom. Beszélj vele erről.
Én úgy tapasztaltam, hogy egy nő ha igazán szerelmes és rózsaszín ködben van, akár egész nap csak szexelne. Téged nem izgat fel már csak az érintése, csókja is? Testileg nem kívánod? Mi tart vissza igazán? Bizalom, neveltetés, társadalom, fizikai vágy hiánya? Vagy egyáltalán nem érdekel maga a szex? Szoktál önkielégíteni, ismered a tested? Úgy semmiképp se szexelj, hogy azt érzed, "beadod a derekad", mert nem lesz jó élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!