Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon le vagyok maradva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon le vagyok maradva a párkapcsolatok terén és a másik fél meg már nem itt tartana. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, első párkapcsolat. 3 hónapos párkapcsolat, csók és petting volt csak eddig, amit szintén korainak érzek. Én olyan jól éreztem magam a kézfogós időszakban, főleg a vége felé, amikor már nem mosolyogtam idétlenül az utcán. Gáznak is érzem magam emiatt, amikor legelőször a szexről volt szó, akkor is mosolyogtam. Még nem merek előtte levetkőzni meg semmi se. Tegnap beszéltünk videóhívásban, és olyat mondott nekem, hogy ő már költözne összefele velem, de így, hogy még szex sem volt, így nem merne belevágni meg ki tudja, hogy illünk-e egymáshoz szex terén, így nem is akar bemutatni a családjának, majd később valamikor. Azóta sírok, meg ez jár a fejemben. Nem erőlteti, de látszik rajta, hogy neki ez már nem kielégítő. Én olyan vagyok párkapcsolat terén, mint egy 15-16 éves szende szűz, egyáltalán nincs tapasztalatom semmiben, sose fogták meg előtte a kezemet, se szájra puszi, se csók nem volt. Én úgy tudok örülni egy sétának is, de látom, hogy neki nem jelent annyit, mint nekem, mert az első kapcsolata 15 évesen volt. Úgy viselkedek mint egy gyerek, és rohadtul nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, adjam be a derekam mégis, vagy mi.
2023. jún. 4. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túlgondolod picit ezt a szüzesség dolgot? Eléggé túl van misztifikálva. Ha szereted, megbízol benne, akkor ne a társadalmi megítélés tartson vissza. Vagy azért nem érzed magad késznek, mert úgy érzed, nagyon türelmetlen és nyomást helyez rád, lényegében ultimátumokat ad?

Valószínűleg pont erősítitek egymás félelmeit. Megértem, hogy nem szeretnél vele lefeküdni, amíg nem érzed azt, hogy magadért szeret, megbízható, komolyan hosszú távra tervez veled. És ennek része pl a bemutatás. És őt is megértem, hogy fél, hogy nagyon gátlásos, görcsös vagy és így nem tudja, milyen lesz veled a szex. Ezért nem lép. Pedig egyikőtöknek lépni kéne, mert egymásra vártok. Nincs bizalom. Beszélj vele erről.

Én úgy tapasztaltam, hogy egy nő ha igazán szerelmes és rózsaszín ködben van, akár egész nap csak szexelne. Téged nem izgat fel már csak az érintése, csókja is? Testileg nem kívánod? Mi tart vissza igazán? Bizalom, neveltetés, társadalom, fizikai vágy hiánya? Vagy egyáltalán nem érdekel maga a szex? Szoktál önkielégíteni, ismered a tested? Úgy semmiképp se szexelj, hogy azt érzed, "beadod a derekad", mert nem lesz jó élmény.

2023. jún. 7. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlgondolod ezt a dolgot. Én 16 évesen 3 hónap után már lefeküdtem az akkori (első) barátommal. Addigra eljutottunk olyan szintre hogy úgy gondoltuk meglépjük. Azóta már volt 2 barátom (27 leszek) és így csinálnám akkor is ha újrakezdeném.
2023. jún. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!