Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értékeli az erőfeszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékeli az erőfeszítésem és ő miért nem tesz semmit?

Figyelt kérdés

Szerdán és hétvégén tudunk találkozni. Ő tanul, én tanulok és dolgozok. Amikor megyek hozzá, mindig megmosom a hajam, szőrtelenítek, a csinosabb ruháimat veszem fel, a jobb bugyijaimat és melltartóimat viszem hozzá, készülök. Ő meg a Batmanes alsógatyájában van, zsíros hajjal.

Egy bókot nem kaptam még tőle emiatt, mire az a válasz, hogy én se dicsérem meg. De hát mit dicserjek rajta? A kinyúlt pólóját, amivel lejön értem a buszmegállóba?

De bezzeg amikor munka miatt csúszott a terv, nem volt időm hajat mosni, sőt nagyon összekészülni se, akkor tudta mondani, hogy "Hú de csapzott vagy". (6 óra helyett 10 órát lehúztam melóba).

2023. aug. 30. 08:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De nem mintha ez lenne a lényeg, én mindig is utáltam az ilyen pasikat. Nekem is volt ilyen, én billegjek mellette mini szoknyában, tűsarkakon, csinibe vágva, illatozó frissen mosott hajjal. Ő pedig kijön elém a vonathoz ocsmány farmerban és kinyúlt pólóban. Mikor szóba hoztam, akkor: "De hát nektek, nőknek kell szépnek lennetek". Ja, anyád.

Na ezért ex.

Hagyd ott a búsba, tényleg nincs jobb?

2023. aug. 30. 10:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam. 8 óra tanulás, 1,5 óra utazás.
2023. aug. 30. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!