Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékeli az erőfeszítésem és ő miért nem tesz semmit?
Szerdán és hétvégén tudunk találkozni. Ő tanul, én tanulok és dolgozok. Amikor megyek hozzá, mindig megmosom a hajam, szőrtelenítek, a csinosabb ruháimat veszem fel, a jobb bugyijaimat és melltartóimat viszem hozzá, készülök. Ő meg a Batmanes alsógatyájában van, zsíros hajjal.
Egy bókot nem kaptam még tőle emiatt, mire az a válasz, hogy én se dicsérem meg. De hát mit dicserjek rajta? A kinyúlt pólóját, amivel lejön értem a buszmegállóba?
De bezzeg amikor munka miatt csúszott a terv, nem volt időm hajat mosni, sőt nagyon összekészülni se, akkor tudta mondani, hogy "Hú de csapzott vagy". (6 óra helyett 10 órát lehúztam melóba).
Őt ez nem nagyon érdekli ha beszól szólj vissza keményen tedd a helyére és kész.
Ha hosszútávon is zavar az egész akkor meg dobd ki és keress olyat akivel hasonló az értékrended.
Nem kell nyakkendő meg öltöny🙂
Igen, legutóbb mondtam neki, hogy adhatna magára. Mióta mellettem van, elkezdett hízni, és elhiszem, hogy 8 óra munka +1,5 óra utazás után nincs ideje, ereje, kedve elmenni edzeni, tenni magáért, de attól még nem kell elhízni meg igénytelenkedni. Legalább annyit megtehetne, hogy úgy időzíti a hajmosást, hogy jó legyen. Ebből lett egy veszekedés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!