Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal szexet miért választják nők/férfiak? Miért nem inkább egy idegennel szexelnek? A barát akkor ezek szerint tetszik a másik félnek, ha már szexelnek

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

A nők azért, mert azt hiszik, hogy akkor kapcsolat lesz belőle.

Férfiak azért, mert így ingyenprostit kapnak.

tegnapelőtt 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Sokkal kényelmesebb így, mint mindig újat keresni szexre. Sőt, szerintem még a párkapcsolatnál is kényelmesebb.
tegnapelőtt 22:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy idegennel mindig lutri jó lesz e a nőnek pl vagy sem.
tegnapelőtt 23:01
 4/12 A kérdező kommentje:
3# barátnál honnan tudni kinek lesz jó, ha első alkalommal szexelnek?
tegnapelőtt 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azért választottam ezt anno, mert tetszett a másik és kedveltem, idegenekkel nem szexelek, annyira nem érdekel a dolog, hogy direkt keresgéljek ilyen célra embereket, ő ott volt kéznél és vonzó volt, ennyi. Kapcsolatot nem akartam, nem vártam, hogy szerelmes legyen, haverként kedveltem, kapcsolatra nem kellett volna, mert annyira azért nem volt vonzó személyiség, unalmas lett volna mindig vele lenni.
tegnapelőtt 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem hiszem, nem minden a külső. Kérdezd meg az adott személytől, ha van ilyen az eletedbe.
tegnap 06:19
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Utalom ezt a kifejezest. A baratsag egy mely, oszinte dolog, amit egyszeruen nem vagyok hajlando ledegradalni arra, hogy “baratok vagyunk egy ugy dugunk, hihi”.

Ha haverral szexelsz, az szexkapcsolat. A barataival nem szexel az ember.

tegnap 06:48
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Eleve gerincgondjai és/vagy érzelmi defektje van azoknak, akik ilyet vállalnak. A barátságban nincs szexualitás, ha szex van, az nem barátság.

Miért? Mert ki vannak éhezve, és nem tudnak megállj mondani; mindenen uralkodni akarnak, de magukon nem tudnak.

tegnap 07:14
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Lehet. Vagy csak nem akar tőled semmit csak a figyelmet amit megadtál neki
tegnap 07:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert egy barátot jobban ismersz és mivel nem egy alkalmas lesz alapvetően jobban össze tudtok szokni és megbeszélni kinek mi jó...itt a pasinak is érdeke, mert lesz fix laza kapcsolata.
tegnap 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!