Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal szexet miért választják nők/férfiak? Miért nem inkább egy idegennel szexelnek? A barát akkor ezek szerint tetszik a másik félnek, ha már szexelnek

Figyelt kérdés
jan. 28. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván megvan a testi vonzalom köztük, meg aztán egy havertól kissebb eséllyel kapsz el nemi bajt vagy húzza le a gumit kutyába, csinál fel és lép le.
jan. 29. 07:57
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

azért választottam mert ez volt az egyetlen esélyem, hogy olyannak szexeljek akit szeretek

reméltem, hogy ő is szerelmes lesz

nem csak szex volt, mást is csináltunk együtt

jan. 29. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Én se nem egyéjszakásozom, se nem szexkapcsolatozom... de aki kötöttségek nélkül akar dugni, azoknál meg tudom érteni a barátság extrákkalt. Ha már előtte barátok voltak, tenném hozzá. Mert akkor azért vmennyire megbízik a másikban, lehet, hogy beszéltek előtte a témáról. A lány pl. nem fosik attól, hogy erőszakosak lesznek vele, hogy nem hagyják abba, ha fáj, hogy nem fojtják közben meg, nem veszik le közben a gumit... srác meg attól nem fosik, hogy direkt akar teherbe esni a csaj meg hogy nem rabolja ki (jobb esetben, ha nem mesterpszichopata egyik sem).
jan. 30. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!