Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más választásom nincs?
Sziasztok!
Nem tudom mit csináljak szóval remélem tud valaki segíteni. Baráti társaság által megismertem egy férfit. Nevezzük Sanyinak aki nagyon jó pasi, de az a bajom vele, hogy igazi nőfaló típus.
Többen mondták a társaságból, hogy nagyon szereti a nőket tehát vigyázzak vele.
Egy buli alkalmával majdnem elcsattant egy csók mert hát ostoba vagyok.
De nem szeretnék tőle az eszemmel semmit még úgysem, hogy nagyon is bejön mert a "hírneve" ellenben egyáltalán nem tetszik. Ellentéte vagyok, nem szoktam kalandozni, párkapcsolat híve vagyok.
Elhívott randizni azóta, ha talizunk kettesben akar beszélgetni, flörtöl és már mondtam neki, hogy nem, de nem úgy tűnik mint aki fel akarja adni mert az egyik barátnőm kérdezte mivel lehetne "meghódítani".
Azon gondolkodtam hogyha mégegyszer a közelembe jön hogyan utasítsam el, hogy végre értsen belőle.
Vagy ha nem fogja fel akkor fenyegessem meg feljelentéssel?
Tudom túlzás és nevetséges, de ha nem hagyj békén mit tegyek?
25/L
Nem értem. "Elmegyünk randizni?" - "nem"
ismétlés
ismétlés
ismétlés
Online meg le lehet tiltani.
Nem hiszem h olyan sokmindent kellene tenni.
"Vagy ha nem fogja fel akkor fenyegessem meg feljelentéssel?"
Nos ha elmondod neki mégegyszer, hogy a nem egyenlő nem és akkor se ért belőle mert következőleg újra bepróbálkozik akkor fenyegesd meg.
Nyilván ha abból se ért akkor pedig jelentsd fel szexuális zaklatás miatt.
Az a baj, hogy ezt Te akarod és ha belemész, mert mondjuk elhiteti veled hogy veled komolyan akarja, elképzelhető az a forgatokonyv hogy egy ev mulva arrol fogsz itt kerdezni hogy ezek a megcsalás jelei-e😀 és ezt nem bantasbol mondom.
De ha akarsz sikertörténetet hallani, az én párom akivel majdnem harmincak voltunk mikor összejöttünk, nekem úgy kezdett udvarolni hogy már megakar állapodni. Vagys, na nem volt szuksege mar arra a bohém életmódra:-D Az ő szájából hallottam hogy hát úgy tűnik eléggé kiélte magát nőzés terén. Amit tobbnyire kivancsisag, önbizalomnövelés miatt tett, ezt mind ugy szűrtem le hogy megismertem. És tényleg elhiszem hogy volt egy múlt és Te döntesz mit szeretnél hosszútávon az élettől. Ő így döntött. De nem mindenki ilyen és lehet egyszer én is csalódok. Nem tudhatjuk.
Te érzed mit vagy képes befogadni, csak nagyon vigyázz, ha mégis adnál neki esélyt, reméljük nem azért vagy érdekes mert nehezen megszerezhető vagy és ez érdekes számára.
Ha pedig eldöntöd hogy erre nincs szükséged, akkor ne válaszolj az uzenetekre, ha pedig összefuttok szemelyesen valamilyen program által, akkor keruld higy kettesben legyetek. Nem olyan nehéz a lerázás, ha valóban leakarod rázni.
Félreértés történt mert én sehol online nem tartom vele a kapcsolatot. Bejelölt és én elfogadtam. Nem írtam neki vissza egy üzenetére sem és szerintem lehet azért érdeklődött a barátnőmnél.
Nem szeretnék undoknak tűnni a barátaim szemében sem mert nem biztos jól jönne ki ha én megfenyegetném.
Annál az oknál fogva sem tudom, hogy jó ötlet vagy se.
De ha nem hagyja abba akkor muszáj lesz totál bunkóként viselkednem remélve, hogy elfogadja a döntésem.
3# Sejtem, hogy miért fűzögetne és nem akarok 1 év múlva kérdést írni ugyan megcsalt-e.
Nem hiszem, hogy megtudna változni, de amúgy taszító számomra, hogy szoknyák után kajtat hiába néz ki jól.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Szerintem is jobban teszed ha eléggé határozottan elutasítod mert a "playboy/fuckboy-ok" nem változnak meg többnyire a "goodgirl-ok" miatt.
Ja, azt látja benned, hogy nem vagy könnyen kapható, de azt is, hogy tetszik neked.
Tehát nagyon hidegnek kell vele lenned és akkor megunja. Nem való hozzád. Kitartást!
Vigyáznék a helyedben a fenyegetéssel mert ezek az alakok agresszívvá válnak mikor durva visszautasítást kapnak, nem bírja az egójuk.
Csak kerüld ahogy csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!