Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E-mailban nagyon gáz szerelmet vallani? Nincs más választásom!
Hát, ha azt vesszük, az e-mail gyakorlatilag levél, szerelmes levelet meg szoktak volt írogatni. Ebből a szempontból okés a dolog. Százszor inkább e-mail, mint MSN...
Ghostrider
szerintem gáz. gépelni bárki tud, és ugyanolyan mint az msnen keresztül. én nem értem hogy miért nem tudc neki szerelmet vallani, amikor még ott vagy és csak később nem fogod látni. ha ő is érez valamit írántad akkor meg megfog várni,még ha nem is nyilt a szerelmetek.
ha mégis email-ben akarod akkor inkább írd le papírra scanneld be és a képet küld el neki, mármint a saját kézzel írott vallomásod fotoját digitális formában.
mi írjunk még szerelmes levelet is?:D
inkább várj azzal a valómással, addig míg te magad megnem tudod fogalmazni, mert ha én leírom akkor az az én vallomásom lenne hozzá. azt se tudjuk hogy néz,milyenek az érzései. keres a neten valami sablon szerelmes levet és küld el neki azt, és bizzál benn hogy nem találja meg a neten.
Nah elősször is tegnap találkoztam vele utóljára és azért mert 11 hónapra angliába meg mert ott lakik az egész hosszú
a másik van nekem is néhány ötletem csak nem árt ha tudok többet is :D
Itt találhatsz pár alkalomhoz illő képeslapot:borika.hu
Am meg még mellékelj egy kis szöveget is,pl hogy miért szeretted meg,hogy emnnyire imádod,hogy mennyire szereted a szemeit,stb.....mi lányok elolvadunk ettől....hja és ne felejtsd elll a végére írni,hogy hiányzol!!!XD sok szerencsét!p u x x x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!