Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más választásom nincs?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más választásom nincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom mit csináljak szóval remélem tud valaki segíteni. Baráti társaság által megismertem egy férfit. Nevezzük Sanyinak aki nagyon jó pasi, de az a bajom vele, hogy igazi nőfaló típus.

Többen mondták a társaságból, hogy nagyon szereti a nőket tehát vigyázzak vele.

Egy buli alkalmával majdnem elcsattant egy csók mert hát ostoba vagyok.

De nem szeretnék tőle az eszemmel semmit még úgysem, hogy nagyon is bejön mert a "hírneve" ellenben egyáltalán nem tetszik. Ellentéte vagyok, nem szoktam kalandozni, párkapcsolat híve vagyok.

Elhívott randizni azóta, ha talizunk kettesben akar beszélgetni, flörtöl és már mondtam neki, hogy nem, de nem úgy tűnik mint aki fel akarja adni mert az egyik barátnőm kérdezte mivel lehetne "meghódítani".

Azon gondolkodtam hogyha mégegyszer a közelembe jön hogyan utasítsam el, hogy végre értsen belőle.

Vagy ha nem fogja fel akkor fenyegessem meg feljelentéssel?

Tudom túlzás és nevetséges, de ha nem hagyj békén mit tegyek?

25/L

jan. 28. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Olvasd vissza amit írtál.Te ezt a pasit egyáltalán nem akarod visszautasítani,alig várod,hogy hozzád érjen,megcsókoljon.Amivel nincs baj,de magadnak ne hazudj,illetve legyél tisztában a kapcsolat korlátaival.Nem fog megváltozni.
jan. 28. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Visszajelolnod sem kellett volna, inkább töröld az ismerőseid közül, már ha tényleg nem akarsz tőle semmit. Az ilyen csávó csak megdug és mész a szemétbe a többi használt, ribi mellé.

9-es!

Ugyan így lett vége egy 11 éves barátságomnak a volt legjobb barátnőmmel. :(

jan. 28. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

11

Honnan tudod?😂

En is anno ezt mondtam valakinek, hogy feljelentem. Az a baj az emberek nem hiszik el, hogy vannak ilyen aljas emberek akik manipulálják a másikat. Ostromolják a csajt direkt úgy érnek hozzád, hogy kellemes legyen és akard. És igen hibázik az, aki elgyengül nem szabad. Azon nyomban ott kell hagyni az ilyet.

Viszont igazad van az emberek nem változnak csak azt akarják elhitetni veled, hogy megjobban magukba bolonditsanak.

jan. 28. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, mert érzi rajtad hogy bejön neked és bizonytalan vagy. Hidd el, ha keményen és határozottan mondod és ezt a testbeszédeden is látja,egyből le fog kopni.
jan. 29. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha kettesben szoktál vele találkozni, és még szeretnél is, akkor nehezebb lesz elutasítani.
jan. 30. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!