Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyarázható az, hogy sokan csak akkor lépnek ki egy (régóta rosszul működő) kapcsolatból/házasságból, ha megjelenik egy harmadik fél? Miért tartanak sokan az egyedülléttől?
Egy "fényes" kapcsolathoz is pénz kell. Anyagi biztonság, stabil jövedelem. Fényes kapcsolat akkor lesz, ha a pár legnagyobb problémája, hogy hova menjenek nyaralni, meg hogy hogyan újítsák fel a lakást.
De ha nincs saját lakás, van helyette albérlet, lakáshitel, alacsony jövedelem, aggódás a számlák miatt, hó végén számolgatni az aprópénzt - akkor nincs az a kapcsolat, ami ne döglene be előbb-utóbb.
Amikor rájössz hogy a másik is gáz akkor nem tudsz hova lépni.
Én így jártam. Más stílusban kommunikált de ugyanazt éreztem mégis.
Sokan krvára intelligensnek, okosnak, modernnek, jó ak,szépnek látják magukat. Ezt hozta az internet görbe tükre. Pedig ezek csak felvett szerepek,a lufi meg üres. Aztán megy a szerepjáték hogy nőhöz/férfihoz jussanak, csak hát pár év alatt a homokvárat elfújja a szél.
A házasság nem szerelem meg románc, meg szex nullhuszonnégybe, hanem egy komoly vállalkozás! Lemondás, igazodás, alázat, fegyelem, odafigyelés, kitartás, alkalmazkodás. Ugye amikor ezek előjönnek,máris új parner kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!