Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás/szakítás harmadik fél miatt?
Ha én nem mást húzogattam akkor el is vártam, hogy őt se húzza más.
Ezenkívül a sok hazugság, játszma stb. egy idő után sok lett, papucs meg nem leszek.
Szakítottunk, én mondtam ki. Az más kérdés, hogy ő tudatosan arra játszott, hogy én szakítsak vele, mert úgy eladhatta mindenkinek hogy ő áldozat, csak kiderült rá 2-3 hétre hogy a megcsalásról való gyanúm igaz volt.
Amiket én láttam / hallottam ismeretségi körben, rokonoknál:
- rajta lett kapva az egyik fél, a másik meg azonnal kirakta (ez a leggyakoribb)
- sokéves kapcsolat, az egyik fél már kiszeretett a másikból, elég régóta fontolgatta már a szakítást, egy ilyen baráti utazáson elkezdett kavarni egy másik sráccal, szimpatikusak lettek egymásnak, szakított az előző pasival - a lány tudomása szerint az akkori pasija nem is tudta, hogy harmadik fél van a dologban
- 40es gazdag pasi dobbantott a felesége mellől egy fiatalabbért és elköltözött Bécsbe, aztán a másikat otthagyta később egy fiatalabbért... szegény első feleség volt olyan naiv, hogy a közösen vett családi házra csak az ő nevére lett írva a hitel, szóval az is a nyakában maradt, gyerektartás nuku 2 tinédzser gyerekre... az más kérdés, hogy a két gyerek közül a fiú ezek után is nyalta apu talpát, mert példaképnek tartotta a pénze miatt meg puncsolt, hátha kap tőle pénzt, de nagyon pofára esett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!