Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás/szakítás harmadik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/szakítás harmadik fél miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek írjatok nekem tapasztalatokat, akár saját, akár hallomásból, amikor harmadik fél miatt ment szét egy pár. Miért döntött úgy a megcsaló fél, hogy otthagyja a kényelmes, megszokott életét? Csak a szex? Vagy más? Nem tartották vissza az anyagiak, gyerekek, stb.? Köszönöm a normális, valós válaszokat.
2020. okt. 5. 13:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Általában nem döntött úgy, hanem lebukott és kirakták. Aztán próbált visszakérezkedni.
2020. okt. 5. 13:16
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem harmadik fél miatt válik, az nem ok, hanem tünete a megromlott kapcsolatnak. Az már egy másik kérdés, hogy ki-hogyan teszi mérlegre a felmerülő érdekeket.
2020. okt. 5. 13:19
 3/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, leginkább arra lennék kíváncsi, ahol saját döntés volt a kapcsolatból való kilépés, nem lebukás miatt.
2020. okt. 5. 14:17
 4/31 anonim ***** válasza:
83%

Ha én nem mást húzogattam akkor el is vártam, hogy őt se húzza más.

Ezenkívül a sok hazugság, játszma stb. egy idő után sok lett, papucs meg nem leszek.

Szakítottunk, én mondtam ki. Az más kérdés, hogy ő tudatosan arra játszott, hogy én szakítsak vele, mert úgy eladhatta mindenkinek hogy ő áldozat, csak kiderült rá 2-3 hétre hogy a megcsalásról való gyanúm igaz volt.

2020. okt. 5. 14:17
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Lebukott es annyira szerelmes volt h nem latott mast csak azt h belehal ha nem lehet azzal a lannyal. Azt mondta persze a gyerekek miatt probaljuk meg (de minden felgondolata a lanynal jart, csak fizikailag volt jelen), 2hetig neztem ezt a nyuglodest, ejszakai cseteleseket meg a bus kepet es elengedtem. Magatol nem ment volna, total donteskeptelen volt.
2020. okt. 5. 14:36
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
5 igazad van a bús kép az nàlunk is megvolt és ahogy a 4es irja csak itt a férfi viselkedett így.
2020. okt. 5. 14:39
 7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2020. okt. 5. 14:39
 8/31 A kérdező kommentje:
#5 utána mi történt? együtt maradt a lánnyal? vagy megpróbált visszamenni hozzád?
2020. okt. 5. 14:40
 9/31 anonim ***** válasza:
80%

Amiket én láttam / hallottam ismeretségi körben, rokonoknál:

- rajta lett kapva az egyik fél, a másik meg azonnal kirakta (ez a leggyakoribb)

- sokéves kapcsolat, az egyik fél már kiszeretett a másikból, elég régóta fontolgatta már a szakítást, egy ilyen baráti utazáson elkezdett kavarni egy másik sráccal, szimpatikusak lettek egymásnak, szakított az előző pasival - a lány tudomása szerint az akkori pasija nem is tudta, hogy harmadik fél van a dologban

- 40es gazdag pasi dobbantott a felesége mellől egy fiatalabbért és elköltözött Bécsbe, aztán a másikat otthagyta később egy fiatalabbért... szegény első feleség volt olyan naiv, hogy a közösen vett családi házra csak az ő nevére lett írva a hitel, szóval az is a nyakában maradt, gyerektartás nuku 2 tinédzser gyerekre... az más kérdés, hogy a két gyerek közül a fiú ezek után is nyalta apu talpát, mert példaképnek tartotta a pénze miatt meg puncsolt, hátha kap tőle pénzt, de nagyon pofára esett

2020. okt. 5. 15:04
 10/31 anonim ***** válasza:
79%
Általában ez úgy néz ki, hogy a szerető húzza a rövidebbet. Nagyon ritka, hogy válás van miatta.
2020. okt. 5. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!