Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás/szakítás harmadik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/szakítás harmadik fél miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek írjatok nekem tapasztalatokat, akár saját, akár hallomásból, amikor harmadik fél miatt ment szét egy pár. Miért döntött úgy a megcsaló fél, hogy otthagyja a kényelmes, megszokott életét? Csak a szex? Vagy más? Nem tartották vissza az anyagiak, gyerekek, stb.? Köszönöm a normális, valós válaszokat.
2020. okt. 5. 13:09
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
29. miért a megcsalt fél a hibás? Fentebb írtam nálunk minden ugyanúgy ment tovább hónapokig, ahogy előtte és úgy, hogy közben már volt a harmadik a képben. Anyuka olyan jól titkolta. Szóval nem mondom, hogy hibátlan vagyok, de, ha valami nem volt jó talán nem ártott volna beszélni mielőtt mást keres vagy talál. Habár felesleges már ezen vacilálni, de így lett volna korrekt.
2020. dec. 21. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!