Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás/szakítás harmadik fél miatt?
Engem két évig csalt a férjem, végül kiraktam, azóta jobb híján a nőjével lakik. Párszor megpróbált visszakérezkedni, mert kiderült, hogy még
itthon is jóval több volt a szex, pedig elvileg emiatt ment el...
Én őszintén már azt nem értem, miért jó a szeretőnek olyan ember, aki szeretőt tart. Ha meg gyerek van, pláne több is, az milyen önző fazon, meg a fele fizu is ugrott és minden második hétvégén pótanyuka lehet. Na meg kommunikálni, kötődni, felelősséget vállalni is valószínűleg marha jól tud az illető. Hát nem jobb lenne valaki olyan keresni, aki egészen a tiéd, megbízható és első vagy az életében, nem pedig az, aki miatt azért a kényelmet és külső mázat már macerás beáldozni? Vagy ennyire mindegy, csak legyen valaki? Mi lesz, ha te ugyanígy jársz? Hisz ami most izgi, hétköznap lesz ugyanúgy. Az a vágyad, hogy énekelhetitek majd együtt öregen, hogy "nem akadt jobb neked, azért vagy mellettem"? Kislányként ilyen hős lovagról álmodoztál?
Nagyon el voltunk már hülve egymástól, aztán amikor a harmadik belépett az életembe, nem tudtam nem ellenállni neki. Próbáltam, rengetegszer hagytuk abba a viszonyunkat. Végül egy év kinlódás után szakítottunk a párommal (ami már annyi volt, hogy na jó, szakítsunk és azóta sem beszéltünk egymással).
A harmadik fél jelenleg is a párom, már az esküvőt tervezzük. Igazából őt sosem csalnám meg, szerelmes vagyok belé és boldogabb vagyok, mint valaha.
Sajnálom, hogx a volt páromat megcsaltam, mert nem ezt érdemelte, de gyáva voltam kilépni az “idilli” kapcsolatunkból. Nem függtem tőle anyagilag, gyerekeink sem voltak.
Amik az én környezetemben, meg velem történtek meg:
- lebukott az illető aztán arra hivatkozva összeszedte a tökeit, hogy most aztán már otthagyja a megcsalt felet, mert boldogtalan. Értem én, csak miért csalta addig a háta mögött 10 hónapig, ha ekkora Matyi és ő bezzeg boldogtalan?
- elhagyta, mert úgy bánt vele, mint a rühes kutyával és akivel megcsalta, legalább egy kicsit foglalkozott vele
- újdonság varázsa miatt lépett ki, de 3 hónap útan könyörgött, mert a varázslatos új mégsem vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!