Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás/szakítás harmadik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/szakítás harmadik fél miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek írjatok nekem tapasztalatokat, akár saját, akár hallomásból, amikor harmadik fél miatt ment szét egy pár. Miért döntött úgy a megcsaló fél, hogy otthagyja a kényelmes, megszokott életét? Csak a szex? Vagy más? Nem tartották vissza az anyagiak, gyerekek, stb.? Köszönöm a normális, valós válaszokat.
2020. okt. 5. 13:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Engem két évig csalt a férjem, végül kiraktam, azóta jobb híján a nőjével lakik. Párszor megpróbált visszakérezkedni, mert kiderült, hogy még

itthon is jóval több volt a szex, pedig elvileg emiatt ment el...

Én őszintén már azt nem értem, miért jó a szeretőnek olyan ember, aki szeretőt tart. Ha meg gyerek van, pláne több is, az milyen önző fazon, meg a fele fizu is ugrott és minden második hétvégén pótanyuka lehet. Na meg kommunikálni, kötődni, felelősséget vállalni is valószínűleg marha jól tud az illető. Hát nem jobb lenne valaki olyan keresni, aki egészen a tiéd, megbízható és első vagy az életében, nem pedig az, aki miatt azért a kényelmet és külső mázat már macerás beáldozni? Vagy ennyire mindegy, csak legyen valaki? Mi lesz, ha te ugyanígy jársz? Hisz ami most izgi, hétköznap lesz ugyanúgy. Az a vágyad, hogy énekelhetitek majd együtt öregen, hogy "nem akadt jobb neked, azért vagy mellettem"? Kislányként ilyen hős lovagról álmodoztál?

2020. okt. 5. 15:40
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
#8 Meglepo modon amig en probaltam uj eletet kezdeni a gyerekekkel kinkeservesen, addig ok csak "jot" kaptak, nagy szerelem, hazassag, gyerekek, 7ev mulva kert csak bocsanatot tolem amikor a csaj ugyanugy szakitott vele ahogy o velem: "mar nem szeretlek, nincs ertelme probalkozni, most mar minek kapalozol". Ugyh zero kapcsolatjavitas utan elvalt lett, ujra. Es az is kiderult h a csaj egy bimbozo kapcsolat miatt dobta, szoval egy az egyben megtortent vele ami velem, azzal a kulonbseggel h egyedul koltozott el a kozos otthonukbol de meg a nap is ugyanaz volt. Karma is a b!tch. Nem tudom melyik baratom kivanta neki, nem en voltam.
2020. okt. 5. 16:52
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Saját döntésből ritka, általában lebuknak. Amúgy ilyen kor már szerintem a szeretetnek hűlt helye sincs, érdekből tehát közös ház, gyerekek miatt nem lépnek ki a házasságból. Jobban belegondolva egyetlen pár akikről tudok akiknél ilyen történt sem a megcsaló fél vallotta be hogy félrek-t, hanem lebukott. Az érdekük nem kívánta ezt kényelmes volt hogy hazamennek és valaki főz rájuk stb.
2020. okt. 5. 17:20
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
42 éves férfi vagyok. Tavaly augusztus 13-án mentem haza munkából és a "kedves" volt feleségem azzal fogadott, hogy szerelmes és van valakije. 20 éve voltunk együtt. 15 éve voltunk házasok. Két gyermekünk van.15 éves és 11 éves. Álltam ott leforrázva. Semmi jele nem volt. Igen heti 6 napot melóztam. Vasárnap én főztem. És mégis. Na mindegy. Tavaly októberig bírtam. Többször megigérte, hogy vége vele és mindig lebukott. Beadtam a válópert október végén, fogadtam ügyvédet. December 6-án elköltözött a pasihoz 3 hét múlva sírva hívta fel az apukáját hogy menjen érte meg a kisebbik lányért, mert az vele van. A nagyobbik kijelentette, hogy nem megy sehova ő marad velem. Szóval december végén a szüleihez költözött. Aztán idén június elején vissza hozzám, hogy mégis próbáljuk meg. És most jön a csavar! 2 hete visszaköltözött a fickóhoz, mert mégis őt szereti. És itt a vége! Befejeztem vele. Nem érdekli sem a család semmi csak az a nagy szerelem. 41 évesen olyan mint egy tini lány. Ahogy már itt írták a folyamatos mesenger üzenetek. Az a bánatos képe ahogy járt-kelt a lakásban. Ennek így semmi értelme nem volt már. Idővel talán rájön hülyeséget csinált, de bármilyen nehéz is lesz muszáj túllépni és új életet kezdeni olyannal akinek én leszek fontos. Itt a lányom miatta is muszáj erősnek lenni. És erőt ad az is, hogy ő kitart mellettem és engem választott. Mégse lehetek olyan rossz, ha mellettem maradt. Röviden ez az én sztorim. Szóval a kérdésre a válasz! Nem! Nem számít semmi! Elmegy az ész és nem gondolkozik. Azt nem értem, ha érzi, hogy valami nem stimmel miért nem lehet ezt megbeszélni? Miért kell más karjaiba menekülni? Miért egyszerűbb az, mint tenni azért ami már a miénk?
2020. okt. 6. 21:47
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Talan nm ennyire ilyen. Asztori de engem eldobott egy 21eves 3x nagyobb es igenytelen lanyert aztan 1 honap mulva visszajott hozzam.. Banom a mai napig hogy visszafogadtam.. (hibaztam ne haragudj ezt mondta.. Hahha)
2020. okt. 9. 09:01
 16/31 anonim ***** válasza:
Harmadik fél miatt ,ilyen nincs.De írok,baráti társaság....Már mindenki tudta ,hogy a pali nem szereti a nőt,folyton flörtölt fűvel fával,meg is csalta nem egyszer,de a feleség valamiért vele akart maradni.Aztan jött egy nő, már nem csak jutó pajtik lett a pasinak ,hanem szerelmes lett.Igy elhagyta a feleségét aki még ,azok után is kapaszkodott ami nekünk érthetetlen volt.Azota is együtt vannak az új novele két gyerekük lett.
2020. okt. 10. 12:19
 17/31 anonim ***** válasza:
Kuro pajti* 😅
2020. okt. 10. 12:20
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon el voltunk már hülve egymástól, aztán amikor a harmadik belépett az életembe, nem tudtam nem ellenállni neki. Próbáltam, rengetegszer hagytuk abba a viszonyunkat. Végül egy év kinlódás után szakítottunk a párommal (ami már annyi volt, hogy na jó, szakítsunk és azóta sem beszéltünk egymással).

A harmadik fél jelenleg is a párom, már az esküvőt tervezzük. Igazából őt sosem csalnám meg, szerelmes vagyok belé és boldogabb vagyok, mint valaha.

Sajnálom, hogx a volt páromat megcsaltam, mert nem ezt érdemelte, de gyáva voltam kilépni az “idilli” kapcsolatunkból. Nem függtem tőle anyagilag, gyerekeink sem voltak.

2020. okt. 29. 19:42
 19/31 anonim ***** válasza:
57%

Amik az én környezetemben, meg velem történtek meg:

- lebukott az illető aztán arra hivatkozva összeszedte a tökeit, hogy most aztán már otthagyja a megcsalt felet, mert boldogtalan. Értem én, csak miért csalta addig a háta mögött 10 hónapig, ha ekkora Matyi és ő bezzeg boldogtalan?

- elhagyta, mert úgy bánt vele, mint a rühes kutyával és akivel megcsalta, legalább egy kicsit foglalkozott vele

- újdonság varázsa miatt lépett ki, de 3 hónap útan könyörgött, mert a varázslatos új mégsem vált be

2020. okt. 29. 21:14
 20/31 anonim ***** válasza:
52%
19-es én sem értem, mi a franc történik emberekkel. Lelépet, mert csak arra jó, hogy mosson takarítson. Ott nem kell mosni? Nem kell takarítani? De kell. Mosás! Automata gép. Vettem tavaly szárítót. Be az egyikbe át a másikba. Ez a mosás. Szóval szimpla kifogás az egész. Valahogy, valami történik. Talán a menopauza a nőknél? Férfiaknál kapuzárási pánik?
2020. okt. 29. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!