Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás/szakítás harmadik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/szakítás harmadik fél miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek írjatok nekem tapasztalatokat, akár saját, akár hallomásból, amikor harmadik fél miatt ment szét egy pár. Miért döntött úgy a megcsaló fél, hogy otthagyja a kényelmes, megszokott életét? Csak a szex? Vagy más? Nem tartották vissza az anyagiak, gyerekek, stb.? Köszönöm a normális, valós válaszokat.
2020. okt. 5. 13:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20 mosás után össze kell hajtogatni,esetleg vasalni és szekrénybe rakni.Gondolom nem a szárítóban tardod a ruhákat,van mikor egésznap másból se áll,mint elrakni mindenkinek a ruháit,mert lusta elrakni a sajátját.Utána takaríts,főzzél és persze dolgozz és legyél jó nő.Mikor ez minden megvan akkor is félrelép a pasi,mert túl sok a szabadideje,tudod nem rakja el a ruháit 😁.
2020. okt. 30. 06:50
 22/31 anonim ***** válasza:
21 nem dolgozott itthon volt. Néhány éve ment el 4 órában melózni. És nem én léptem félre, hanem a kedves volt feleségem. Elment dolgozni és a munkahelyén bepasizott. Annyira azért nem vészes az a mosás, takarítás, főzés. Most persze mindezt én csinálom. Vasárnap én főztem. És nem csak segítettem, hanem konkrétan én főztem.
2020. okt. 30. 07:01
 23/31 anonim ***** válasza:
56%
21 sajnálom,több év otthonlét ezt váltotta ki belőle.Kinyílt a világ új izgalom,gondolom elkapta a hév.De egy nő akkor tesz ilyet,ha a férje le se szarja bocs.
2020. okt. 30. 07:54
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
23-as egyáltalán nem volt /leszarva/. Azt hittem minden rendben! Eljártunk vacsorázni. Eljártunk a gyerekekkel kirándulni, Balaton, stb. Szülinapjára bulit szerveztem. Szóval nem volt leszarva. Azt hittem minden jó. Nem szólt, hogy valami gond van. Azt mondta szerelmes lett. A szex is működött. És egyszerűen más kellett neki.
2020. okt. 30. 08:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
24 Hát tényleg sajnálom,ha megnyugtat sok férfi is ezt csinálja ,kellett neki az új,de abba nem gondolnak milyen fájdalmat okoznak mindenkinek pár perc élvezetért.
2020. okt. 30. 08:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Jelenetében én férfi vagyok. Szóval a volt feleségem tette ezt velem. Ő lépett félre és lépett le. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok. Szerintem senki sem az. De azért nem voltam olyan rossz sem. Nem iszom alkoholt csak nagyon nagyon ritkán. Sportolok. Na mindegy is. Nálunk anyukánál változott meg valami, de nagyon.
2020. okt. 30. 08:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ,hogy szeretik az emberek elemezni az ilyen dolgokat ...pedig nem kell.Emberek vagyunk ,ha csak járunk és jön egy másik nő/férfi meg akkor is sokan sunnyogunk,hogyan mondjuk el ,hogy már más kell .Hát pedig hazzasagba, amikor valakinek örökre fogadtál hűséget mindent,pláne ha gyerek/gyerekek vannak,mit fog szólni más? A barátok? Csalad? Stb .Ilyenek miatt nem lépnek ki sokan és választják a bujkálást, hazugságot.Sok férfi/nő retteg attól ,hogy a gyerek hogyan fogadja majd?Megutalja? Esetleg a másik szülő ellene hangolja!? Na és egy idő után aztán így is úgy is robban az a bomba,nem kell védeni egyik felet sem.Nagyon sok nő/férfi is tud a megcsalásról ,csak a fejét homokba dugja,hány olyat hall az ember ,hogy 10en éveket is volt szereto valakinek.Na nekem senki ne akarja azt mondani ,hogy azt nem lehet észre venni,mert szerintem deee,vagy ha mégsem akkor egyáltalán nem foglalkozik a megcsalt fel a párjával.En nem hiszek ebben a xy miatt ment tönkre dologban,ha akkora a szerelem meg a harmónia esélye nincs a harmadik félnek bekerülni,csak senki nem vallalna fel ,hogy igen már rég nem olyan semmi,nem boldog ,nem kívánja a párját.Sokkal jobb áldozat szerepben tündökölni,martirkodni és másikat hibáztatni mindenért.
2020. dec. 3. 13:07
 28/31 anonim ***** válasza:
27-es! Sok igazság van abban, amit írtál! Csak tudod minden eset más és más. Persze általánosan az alapok nagyjából ugyanazok. Az, hogy nem lehet észrevenni, hogy probléma van attól is függ mennyire tudja a csaló fél álcázni a csalást. Az én esetemben pl. ugyanúgy volt szex. Ahogy utólag mondta, azért, hogy ne gyanakodjak! Na bumm! Látod? Mindent megtett, hogy ne gyanakodjak. Minden folyt úgy, ahogy előtte. Igaz 3 hónap múlva elmondta, de azért, mert a volt sógornőm barátnője látta őket és a sógornőmnél r@kérdezett mi van velünk. Ki tudja meddig húzta volna tovább? Utólag átgondolva én is azt vallom jó döntés volt elválni. Nem lett volna értelme tovább folytatni! Az is igaz, ha egy harmadik fél be tud lépni egy kapcsolatba, házasságba ott problémák vannak.
2020. dec. 4. 19:38
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Szinte soha nem a harmadik fel miatt megy szet egy hazaspar. Az mar csak akkor tud kepbe lepni, mikor reg szar az egesz. Illetve szomoru szepseghibaja a tortenetnek, hogy az egyik fel, akit eppen megcsaltak, nem veszi eszre, mennyire szenved mar a masik, vagy nem akarja eszrevenni. Mire komoly harmadik lesz, mar helyrehozhatatlanul eltort minden.
2020. dec. 21. 20:28
 30/31 anonim ***** válasza:

29. Ez tipikus áldozathibáztatás. Persze, rossz volt a házasság, mindkettejük miatt, ki tudja, kinek a javára mennyi arányban. Akkor nyissa ki a száját, tegyen érte, és ha úgysem megy, váljon el vagy zárja le, nyissa ki valahogy, utána jöhet az a harmadik. Az teljes mértékben ugyanis az ő sok-sok döntése eredménye és egyszemélyes felelőssége, hogy azt a harmadikat elfogadta vagy megkörnyékezte és hogy titokban akarta tartani. Gyerek van? Hitel van? Nem tud hol lakni? Akkor meg mérlegelje, mi és ki a fontosabb, mert senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, amikor ezeket vállalta. És persze, hogy szenved. Nagyon sok csaló előbb a kettős élet stresszétől szenved, utána meg a kétségbeeséstől.

A másik meg nem nem akarja észrevenni, hanem épp haragszik rá. Ha tőled lopnak és elkapják a tolvajt, te sem azon agyalsz, hogy szegény de rossz neki. Most persze rossz neki, de megérdemelte, remélhetőleg legközelebb ezért már tanul a hibáiból. Van, aki ezt belátja és tud változni, akár jobb ember is lesz belőle és a következő párkapcsolatában majd jobban csinálja. És van bőven, aki marad ugyanolyan, mert nulla empátiával még rossznak se tartja, hisz szerinte járt neki és jogos volt és a másik hibája. Idővel akár meg lehet megbocsájtani és drukkolni - de "a helyrehozhatatlan törés" utáni szenvedés már csak az ő terhe és nem közös teher, bántalmazás kategória az egészet visszapasszolni a másiknak. Fel kell nőni és vállalni, hogy rossz döntést hoztál, ez kb. az egyetlen szimpatikus út, amikor valami tiszteletet megőrizhet, a többi nyafogás, amitől csak hosszabb lesz az agonizálás.

2020. dec. 21. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!