Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történhetett ez? Barátnőm 3,5 év után szakított velem arra hivatkozva, hogy már nem érzi azt amit éreznie kellene annak ellenére, hogy mint embert szeret, illetve leszögezte, hogy nincs harmadik fél és nem is szeretne.
28 éves vagyok ő 24.
Azt mondta sokat őrlődött rajta, magában.
Egy igazán ragaszkodó embernek ismertem meg, de minden összedőlt bennem.
Ehhez képest szaktásunk után 2 héttel már mással látták.
Ezt követően pár napra felhívtam, konkrétan rákérdeztem, hogy az-e az a valaki, letagadta, illetve azt is hogy szerelmes lenne, illetve azt is hogy megcsalt, szakítás után kezdtek el ismerkedni.. Ezt a valakit ismerem futólag és ő is ismerte előttem, gyanakodtam rá a szaktásunk után.
Egy világ dőlt bennem össze, sosem gondoltam volna.
Minden jel arra mutat, hogy megcsalt és már réges régen túl van rajtam. Családi bemutatkozás is megvolt már.
Hogyan lehetséges ez?
Átverve, megalázva, megszégyenítve érzem magam.
Az önbecsülésem a padlón és nem értem hogyan történhetett.
Hogyan tud egy ember így szétgázolni egy másikat?
Azóta is őrlődöm pedig ennek már lassan 2 hónapja, és képtelen vagyok elfogadni a tényt.
Jaj, ez egy teljesen tipikus sztori.
Egyértelmű, hogy már régen kavartak, amikor még együtt voltatok.
Ki hiszi el ezt a baromságot, hogy két hét alatt pasizott be?
Ez annyira női dolog, hogy az eszem megáll:D
Mennyi munkat fektettel a kapcsolatotokba? 3 ev utan mar kenyelmes lett a jelenlete vagy tovabbra is megadtal neki minden figyelmet?
Az evek szama nem jelent semmit, ha nem rakod bele a munkat. A mondandod alapjan semmit nem tettel, csak elvartad, hogy mukodjon. Orlodj inkabb ezen, hogy mit kellett volna tenned, hogy ne unjon meg.
Azert, mert massal lattak nem egyertelmu, hogy a szakitas elott vagy utan kezdodott az. Lehet, hogy csak erdeklodik, mas emberek tarsasagara vagyik. Ne vonj le ebbol kovetkeztetest.
Szegény őrlődött.Te szemét !Hagytad,hogy örlődjön,és csak vártad a sült galambot?
Megtettél mindent?
Ugyehogy nem!!Na látod!
Kérj bocsánatot tőle,mikor jön a másik pali elpakolni a cuccait!!
Sört hűts neki,mert ennyivel már tartozol,és némi kp t is kellene utalnod utólag,ha ilyen pofátlan alak voltál,hogy megcsaltak!!
Ismerős.:)
Engem is dobtak, összevissza beszélt hülyeséget, "nincs harmadik fél",stb.
Pár hét múlva már mással volt, össze is költöztek.
Hogy megcsalt, vagy "csak" flörtölt azt nem tudom, nem is fogom megtudni sosem.
De akkor ez nagyon kikészített.
Majd jobb lesz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!