Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak hogy harmadik fél miatt szakítottatok?
Elmondanám, addig nem is csillapodna a lelkiismeretem.
De már akkor elmondanám neki, amikor érzem hogy elkezdtem vonzódni valaki más iránt. Tudom, hogy megértené és igyekezne - velem együtt! - helyrehozni a kapcsolatot.
Nem. Semmi értelme.
Maximum, ha nem tudja lezárni és erősködne. Akkor megmondnai, hogy van más.
Szerintem ilyenkor a teljes őszinteség csak egyvalakinek jó: annak, aki félrelépett, méghozzá azért, mert könnyíthet a lelkiismeretén. De milyen áron? Közben összetöri és megalázza a másikat.
A megcsalás is g.e.ci dolog, de ha valaki még a lelkiismeret furdalást is az ártatlan félre hárítja, az igazán undorító.
Szemét dolog megcsalni a párod, és átliánozni egy másikra. De ettől talán még rosszabb úgy elhagyni a párod, hogy fogalma sincs miért tetted. Azt biztos érezni fogja, hogy nem mondasz igazat, nem mondod el neki az igazi okot. Mindenki másképp dolgozza fel a szakítást, sokaknak szüksége van magyarázatra, hogy megértse miért lett vége, hogy könnyebben tovább tudjon lépni.
Engem is a szeretője miatt hagyott el feleségem sok év után, kisgyerekkel. A szerető már korábban kiderült, sokat beszélgettünk az okokról, de a teljes kép így sem állt össze a fejemben, hogy mi miért történt. Ha még azt se tudtam, hogy szeretője volt, tuti nem értettem volna, nem tudtam volna hova tenni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!