Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már olyannal, aki titeket még szeretett? Ha igen, mi volt az ok?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 1. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen,mert házasok vagyunk mindketten
2019. ápr. 1. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Megcsalt..bár tudom ez nehezen fér össze azzal, hogy állítólag még szeretett.
2019. ápr. 1. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
olyannal is akt még én is szerettem. sajnos a szerelem nem garancia egy működőképes párkapcsolatra.. a mi esetünkben túl sok a veszekedés, hiányzott a megfelelő kommunikáció, mindig elbeszéltünk egymás mellett
2019. ápr. 1. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal is, aki szeretett és akibe én is szerelmes voltam. Szerelem ide vagy oda, nem tudtam tovább abban a terrorban élni, amit az ő szerelme jelentett. Túl sok volt a bizalmatlanság, féltékenykedés és passzív-agresszív játszmák a részéről és semmilyen megoldás nem hatott hosszútávon, szóval az egyetlen okos döntés az volt, hogy kiléptem ebből a helyzetből. Fájt, persze, de nem bántam meg ezt a döntést, jobban fájt volna mellette tönkremenni.
2019. ápr. 1. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Úgy gondolta a "szeretetéért" cserébe nekem finanszíroznom kellene a jólétét...
2019. ápr. 1. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem föltétlenül hiszek mindenféle "szerelemben", sokan összekeverik ezt a vággyal vagy társfüggő ragaszkodással, csak úgy akarnak valami párkapcsolatot végre, hogy legyen valaki velük, mert cikinek érzik a szingliséget, vagy akarnak szexelni. Nem egészen tudom komolyan venni azt, ha valaki azt állítja, hogy szeret. Kevés ember van, aki a viselkedésével igazán éreztetni tudja ezt, aki meg azt mondja, hogy szeret, veled akar lenni, az nem sokat jelent.

Volt valaki, akivel összejöttünk (az első randi után) és nagyon hamar belevágott a közepébe, még alig ismertük egymást, de már szerelmet vallott, idealizált engem és a kapcsolatot, a közös jövőnkről beszélt, stb. Nem tudtam komolyan venni az egészet, már az elején furcsálltam ezt a sietséget, de nem mertem megmondani, aztán közöltem, hogy ez elég gyors. Azóta már cinikusabbak kezelem az ilyen "első látásra szerelmes" embereket. Nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e ezt szerelemnek nevezni, vagy minek, de nem is igazán illettünk össze, ezt utólag ő is belátta.

2019. ápr. 1. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező,gondolom ebben a helyzetben vagy.A kérdésedből az tünik ki,hogy neked ez valamiért mégis nehéz.

Elárulod nekünk ,miért szakítottál? Már nem szereted?

2019. ápr. 2. 06:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Rengetegszer. Én az igazit kerestem, és nem alkudtam meg félmegoldásokkal. Ha valami nem klappolt, továbbléptem. Ma már tudom, hogy nem volt helyes, de akkor ez látszott jó döntésnek.
2019. ápr. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!