Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha minden jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha minden jól működik egy kapcsolatban a két fél között, nem tud egy harmadik fél érzelmileg hatással lenni egyik félre sem?

Figyelt kérdés
Ellenkező esetben pedig nem működött valami a két fél között .
2022. okt. 23. 23:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a kérdést fel se kellett volna tenni annyira egyértelmű!

Van aki csalfa természetű és beadja a másiknak hogy hűséges típus!

2022. okt. 23. 23:39
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igaz!
2022. okt. 23. 23:40
 3/32 anonim ***** válasza:
40%
Én azt mondom ha a szemével kívánja a másét.. abban bizony van hajlam a tettre..
2022. okt. 23. 23:41
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kapcsolatban kell jól működnie mindennek, hanem a két félben. A kapcsolat csak egy tényező. A jellem a másik.
2022. okt. 24. 00:31
 5/32 anonim ***** válasza:
85%
Hatással lenni tud, de eredménytelenül. A hűség egy döntés.
2022. okt. 24. 05:26
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös válaszolóval értek egyet. Én nem fogalmaznék ennyire szélsőségesen. Igen, attól függetlenül, hogy boldog párkapcsolatban élek és szeretem a páromat, tud rám valamilyen szinten hatással lenni egy szimpatikus nő. Az más kérdés, hogy ilyenkor logikusan végiggondolom, hogy megéri-e kockáztatni azt, amit az elmult 10 évben felépítettünk, amire a válasz egyértelműen nem.
2022. okt. 24. 05:43
 7/32 anonim ***** válasza:
63%
Butaság, dehogynem tud. Az érzelmeinket nem tudjuk irányítani, egy hosszú párkapcsolat/házasság alatt nagyon sok mindenkit megkíván az ember, akár fizikailag csak, akár lelkileg, szerelmes is lesz valószínűleg. Amire viszont hatással tudunk lenni, azok a cselekedeteink, mert a hűség az, ami döntés kérdése, az érzelmeinknek nem tudunk parancsolni.
2022. okt. 24. 07:10
 8/32 anonim ***** válasza:
77%
Az érzelmek tényleg nem befolyásolhatók, de azt mindenki tudatosan el tudja dönteni, hogy mennyit fantáziálgat más emberekről a párja mellett, mennyire kezeli őket opciónak.
2022. okt. 24. 07:12
 9/32 anonim ***** válasza:
72%

Mások irányítják az érzelmeinket?

Ez sztem.olyan ha a 3.szebb jobb mint a meglevő akkor hajlamosak az emberek a cserére. Nem kell ehhez rossz kapcsolat. Elég ha a másik jobban megfelel

2022. okt. 24. 07:50
 10/32 anonim ***** válasza:
58%
Ha jól működik a kapcsolat és minden teljesen jó akkor hiába lenne harmadik fél mert észre se veszi azt az ember. Az egymásra hangolódott párt senki más nem képes bezavarni. Szerintem.
2022. okt. 24. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!