Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha minden jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha minden jól működik egy kapcsolatban a két fél között, nem tud egy harmadik fél érzelmileg hatással lenni egyik félre sem?

Figyelt kérdés
Ellenkező esetben pedig nem működött valami a két fél között .
2022. okt. 23. 23:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%
Másfél-két év a horomonok felszívódása. Újrateremlődni max az oxitocin tud, a többi nem, az egy párnál egyszeri és megismételhetetlen, mivel az újdonság varázsa is adja. Bezavarni pedig bármi és bárki be tud évtizedek alatt. Mivel nem vagyunk robotok. A kérdés az, ki hogy kezeli. Attól még nem lesz rossz egy kapcsolat, mert észreveszünk mást is, vagy mert fellángolsz a szomszéd iránt.
2022. okt. 24. 10:21
 22/32 anonim ***** válasza:
57%
Értem 21#. Köszönöm a válaszod! Én vagyok az egytelen érzelminyomorék mert lassan 10 éve, hogy senkit nem veszek észre a másikfelem mellett. Volt amikor csökkent a szerelem, de újra lángolt és lángol a mai napig. Ergo seljet vagyok. :)))) Ja és nem csaltam, lehetett volna HA ,de nem tettem. Még az egóm kecsegtetésének sem volt derítő élmeny. Az sem, hogy, 15 évvel fiatalabb egyedek udvaroltak. Kár, hogy sokan nem vagytok ilyen selejtek mint Én! Kevesebb lenne a nemifertőtéseltől elkezdve a mindenfajta nemi nyavajával gondotok. :)
2022. okt. 24. 10:33
 23/32 anonim ***** válasza:
77%

22, a biokémiai szerelem már bőven nálad is elmúlt. A mély, karbantatott szeretet ami nálad van, valaki szerint ez az igazi szerelem, egyébként szerintem is. A biokémiai viszont biztosan nincs már jelen, különben már rég belehaltál volna, annyira feltúrbózott állapot az. Az, hogy nem veszel észre mást, pedig annak köszönhető, hogy egyszerűen nem vagy ennyire szexuális lény.

Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy attól még ha valaki nem olyan mint te, küzdd a vágyaival, még nem rossz ember és nem rossz maga a kapcsolat sem.

2022. okt. 24. 11:26
 24/32 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, sok új és érdekes perspektívát ismertem meg ezeket olvasva. Azzal a gondolattal, miszerint "attól még ha valaki nem olyan mint te, küzdd a vágyaival, még nem rossz ember és nem rossz maga a kapcsolat sem " különösen egyetértek.
2022. okt. 24. 13:11
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
Egészsègedre 24-es. Ha ezt a következtetést vontad le, mert ezt akartad látni az írásokból csak akkor tedd! Senkinek nem vagyok a lélekgyilkosa. Ne emészd magad mert a férjed vagy feleséged mellett másokkal csalod folyamatosan! Nem gáz. Semmi baj nincs belőle. Irónikusan írom. Remélem nincs sertődés! ;)
2022. okt. 24. 14:09
 26/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem itt szó sem volt megcsalásról. Csak egyszerű vágyakozásról. Az nem az.
2022. okt. 24. 16:34
 27/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem csaltam meg senkit, és engem sem csaltak meg. Én is inkább az az ember vagyok, aki ha szerelmes, más fel sem tűnik neki hosszú ideig, de attól még nem szidom habzó szájjal azokat az embereket és nem ugrok rögtön, mert másképp gondolkodnak vagy éreznek mint én. Kényelmesebb lenne, ha olyan válaszokat láttam volna melyekkel inkább tudok azonosulni de el kell fogadnom hogy mindenki másképpen működik. Sokkal energiatakarékosabb mint sem rávetíteni az összes emberre az én elveimet, és ha azzal nem rezonálnak ugrani mint ahogyan most te is teszed... Nem is tudsz rólam semmit, de már elképzelted hogy másokkal csalom a párom és abszolút nem is jutott esetleg eszedbe, hogy bizonyos életszituációkat látva vagy csak puszta kíáncsiságból tettem fel a kérdést. 🤦‍♀️
2022. okt. 24. 18:39
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem megcsalásról, hanem a vágyak helyénkezeléséről volt szó. Amiért valakinél vannak, az szerintem sem kell még lehúzza magát a WC-n.
2022. okt. 24. 18:42
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A hűség egy döntés
2022. okt. 24. 19:49
 30/32 anonim ***** válasza:
76%
Ha vágyakozol, fantáziálsz, akkor márvazon kattogsz, hogy kellene más. Ergo nem vagy boldog a kapcsolatodban. Ha meg boldog vagy CSAK fantáziálsz, akkor is gáz van a kapcsolatban. Lehet azért mert még tini vagy mondjuk. Kérdem Én, mi a francnak teszel fel ide ilyen kérdéseket? A fantázia amúgyis a sajátod. Használod, de nem károgsz róla. :)
2022. okt. 25. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!