Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyarázható az, hogy sokan csak akkor lépnek ki egy (régóta rosszul működő) kapcsolatból/házasságból, ha megjelenik egy harmadik fél? Miért tartanak sokan az egyedülléttől?
Nem, én adtam be a keresetet, mert féltettem magamat is illetve a közös gyerekünket. Okkal.
Ezért nem hagy békén.
Én tökéletes példa vagyok erre…
El akartam válni, különköltöztem.
De mivel nem találtam senkit magamnak ( aki nekem megfelel), így kibékültem a férjemmel.
Na nem úgy hogy visszakönyörögtem magam, hanem ő tepert megállás nélkül🤷🏼♀️
Ha lett volna egy férfi (FÉRFI), akkor elváltam volna.
Van gyerek, nem pénz miatt vagyunk együtt, régen volt szerelem is. Nem az van, hogy ő tart el. De nem is keresünk havi 1 milliót. Tisztességes munkánk van, szakmánk, váltani se lehet mert nekem több pénz kell.
Sardobálni lehet, mindenki azt gondol amit akar. Nekem épp elég ezt a helyzetet napi szinten kezelni
15-ös!
Majd megérted, ha gyerekes anyuka leszel... az álláspiacon eleve hátrányos helyzetből indulni, és diszkriminatív helyzetekkel megküzdeni.
Amikor csak te tudsz otthon maradni a kicsivel, így viszont az adott hónapra kb annyit kapsz, amiből talán éhen nem hagysz. Bicskanyitogató a stílusod.
Azzal egyetértek, hogy szingliként gondtalanabb bizonyos szempontból az élet (ezt én is tapasztaltam, emiatt nincs senkim évek óta), de azért nem ártana a kis burkodból kilépned. El vagy kényeztetve.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
A 15-ös válaszolóval részben egyetértek, hiszen tényleg jobb lenne, ha anyagilag senki sem lenne kiszolgáltatva másnak.. Egy kapcsolatba csak tényleg akkor érdemes belemenni, ha két ember kölcsönösen vonzódik egymáshoz.. Hosszabb távon pedig a hasonló felfogás, hasonló életmód nagyon sokat nyom a latban, az ilyen emberek könnyebben megtalálják a közös hangot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!