Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos amit tenni fogok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit tenni fogok?

Figyelt kérdés

Igazabol en eldontottem, hogy mit fogok lepni es lehet leirjatok majd, hogy ez hulyeseg a reszemrol, talan elgondolkozom rajta, talan segit maskepp latni a doglokat, de most ugy erzem az a dontesem en igy nem akarom ezt a kapcsolatot folytatni!

Kb 4 honapja vagyok egyutt egy ferfival aki 39 eves tehat nem gyerek, meg nincs csaladja, de szeretne nagyon es egyebkent sok idot toltottunk egyutt a nyarnak koszonhetoen. Neki van egy munkaja ilyen irodai, de rengeteg idot elvesz tole, mert sok a melo neki nincs lablogatas napjozben mint pl nekem az en munkamban. Emellett van egy mellekallasa ami heti 3x 2ora es az estenkent van, ami szonten sok ido, mert utazassal is jar plusz neha extra elfoglaltsag plusz rengeteget hivjak telefonon es fogallkoznia kell emberekkel. Emellett neha elvallal ad-hoc kb havi 1x egy teljes napot ilyen-olyan haverjanak egy cegnel. Igy ismerkedtunk meg en ezt elfogadtam, mert az en irodai munkam mellett elkezdtem mester kepzest es az is rengeteg idot elvesz bar en sokszor tudom home officbol csinalni a tanulast es mas dolgom nincs.

A problema ott kezdodik, hogy Most hirtelen kitalalta, hogy mivel az egyik rokona!!! Mondja neki, hogy nincs diplomaja szerezze mar meg, mert majd en!! Csaladom tuti lenezi ot es kesobb ha akarunk csaladot majd tuti ezert fogom lekiptatni es akkor o beiratkozok most gyorsan valahova, hogy legyen papir. Ez 3 ev tanulas a sima munkaja es a masodallasa mellett. Elmondtam neki, hogy ezt hogy akarja kivitelezni? Ketto munka mellett es sok baratja is van, csaladja is folyton szervez valamit es van baratnoje is azaz en szoval meg mellette suli is ami extrem sok ido lenne?? Nekem nagyokat hallgatott, meg elmondta ez csak a rokona vagya kb. Azt hittem nem fog jelentkezni, de kiderult megis csak megcsinalja, nost arulta el, hogy akkor megy es beszerzi a papirokat hozza. Ledobbentem, hogy annyira nem tud a rokonaoknak soha nemet mondani, hogy meg egy egyetemet is bevallal csakhogy ne kelljen nemet mondani? Es a masik, hogy o majdnem 40 evesen meg akkor 3 evig fixen egyetem es rengeteg munka szoval ram majd este 11kor lesz ideje? Nem szandekozom az eletmbol x evet kidobalni, hogy varakozzak egy ferfire mikor all keszen csaladra. Igen nem akarok meg , friss a kapcsolat, de megis elore latom ennek igy nincs ertelme, hogy semmi ideje nem lesz ram. Mit gondoltok? Ti elneznetek es hulye vagyok, hogy nem tartok ki?

2023. aug. 11. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Én is úgy döntenék, hogy nem várok rá. Belegondolni is rossz, milyen borzalmas lehet gyereket vállalni olyan emberrel, akit a rokonsága ennyire befolyásol. Ebből én nem kérnék.
2023. aug. 11. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Mennyire elveszi a komolyságát az egésznek az a csomó helyesírási hiba amit a kérdező elvét miközben ecseteli a dolgokat. Nekem teljesen kivette a fókuszt az olvasás alatt hogy minden sorban majdnem volt valami hiba. 😅
2023. aug. 11. 15:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki az egeszet, azt mondta igazam van es tenyleg nem tudott nemet mondani neki en fontosabb vagyok es egyebkent sem lenne erre ideje. Szoval eddig ugy tunik nem fog menni.
2023. aug. 11. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!