Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos az elvárás megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az elvárás megcsalás után, mindkét félnek tenni kell ilyenkor vagy csak annak aki csalt?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a párom ami kiderült , beismertem neki mindent, végül nem hagy el de közölte hogy innentől rajtam múlik minden, nekem kell teperni. Persze megértem hogy most dacol és faj neki!

6 éve vagyunk együtt, én nekem 2 éve voltak problémáim vele amiket szerettem volna megoldani, kertem legyen partner de nem igen tett érte.

Mindig tolta hogy “majd” meg “ rajta vagyok” . Sokszor poénra is vette akkor is amikor én már sírtam a tehetetlenségemben. Tudom nem ok a megcsalásra, undorító dolgot tettem, de most pláne azokat csinálja amiket előtte kertem hogy ne, most végképp nem akar változni bennük, mondván én ezt tettem, és az nem számít hogy miért, hogy azokért amik eddig is problémák voltak.

Én készen állok tenni érte helyrehozni - ha mar kaptam esélyt, mert fontos nekem, teperek szívesen, viszont nem jogos az elvárásom, hogy ő is tegyen felém, azokban a dolgokban amiket előtte is kertem?

Mert így felek minden marad a régi sot rosszabb lesz- most mar indokkal- mondván bűnös vagyok.l, és csak én fogok tenni értünk. Rettegek ettől.

Előre is köszönöm a válaszokat .

27N

2021. okt. 23. 16:25
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Nem bántani szeretném mert ahhoz képest aranyos és gondoskodó továbbra is velem hogy mit tettem, de a nagy problémákban való változásra gondoltam .

Nem a hétköznapokra.

2021. okt. 23. 16:29
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Dehogynem jogos. A kapcsolat megmentéséért neki is ugyanolyan mértékben kell tennie. Ha erre nem hajlandó, mint ahogy eddig sem, akkor el kell engedni ezt a párkapcsolatot.
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Csak úgy működik, ha mindkét fél tesz érte. Két házasságot láttam így helyrerázódni a környezetemben, de mindkét esetben mindkét fél törekedett a változásra.
 4/20 anonim ***** válasza:
1%
neked gyónnod is kéne ahogy elnézem.
2021. okt. 23. 16:35
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Minek vagy vele? Meddig akarod még alázni?
2021. okt. 23. 16:37
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Jajj, ez egy játszmázós, önsajnáltató, mártír majom. Mármint a pasid, kérdező.

Persze, nem szèp dolog a megcsalás, de az talán szép, hogy hosszú ideig kérted valamire, és le se sz*rta?

Semmivel sem különb, mint te.

Most megint kibújik a kérésed és a felelősség alól, úgy gondolja, joggal.

Hát nem.

Én szembesíteném a felelősséggel, és a játszmàzásàval.

Aztán, ha ő ezután sem akar egy szalmaszálat se keresztbetenni kettőtökért, akkor arra az ajtó.

2021. okt. 23. 16:45
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
Te gáz vagy….
2021. okt. 23. 16:45
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
Arra az ajtó? Talán a kérdezőnek. Ha már annyi gerinc nem volt benne hogy elhagyja mielőtt mással kefélget, tette volna meg utána. Vannak nők akikért nem érdemes tenni semmit. Na ez is pont ilyen, mint kiderült.
2021. okt. 23. 16:48
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

Jajj, hagyjuk már, 8.

Könnyű azután okoskodni, hogy mit érdemes tenni érte, mikor már 2 éve kéri, hogy változtasson a másik.

Nem megoldás a megcsalás, de az igen, hogy ennyi ideig semmibe vesszük a másik kérését?

Az lenne a korrekt, ha most szépen magába nézne mindkét fél, és az egyik törekedne a változásra, a másik pedig arra, hogy többet ne csalja meg.

2021. okt. 23. 16:56
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Aki két évet vár így járt. Attól még nem kell picsafejnek lenni. El lehet távozni békésen.
2021. okt. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.