Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már veletek olyan, hogy egy foglalt pasit kifejezetten elakartatok csábítani, és végül sikerült is?
Sikerült, de akkor jöttem rá, hogy mégse hozzám való. 🙈
Viszont nem ártottam neki ezzel, mert utána talált egy olyan csajt, akivel sokkal jobban összeillenek, mint az előző barátnőjével.
Egyébként nem az volt benne a vonzó, hogy foglalt.
Nem utazom foglaltakra, ellenben véletlenül mér sikerült ilyen helyzetbe kerülnöm többször is, a mai napigis, hogy nős, kapcsolatban élő pasik mindet félredobva rám hajtottak. Én ezért semmit nemtettem, midig meglepetésként értek ezek a helyzetek. Legjobb barátnőm férje, két unokatesóm férje, barátnőim, osztálytársaim pasijai, szomszédom pasija, stb...Baráti, rokoni kapcsolataim kerültek emiatt veszélybe, vagy mentek tönkre.
Legjobban azt csodálom, hogy még egyik nő sem nyírt ki.
Mindezeket én amolyan bóknak tekintem, kinek ne legyezgetné az egoját, de ennyi elég is volt.
Most vagyok először olyan helyzetben, hogy olyan srác tetszett meg nyagyon, akiről tudom, hogy barátnője van. A sors fintora, hogy ő viszont úgy tűnik, hűséges tipus. Nagyon nem ugrálhatok, mert kolléga és baromi ciki lenne, ha ráhajtok és rosszul sül el a dolog.
Hát, az túlzás, hogy el akartam csábítani. Én csak kedves voltam vele, mikor épp találkoztunk, de nem kifejezetten mentem utána a dolgoknak. Az egyik oldalról imponált, hogy a kisujjam is elég lelépni a nője mellől, a másik oldalról meg úgy voltam vele, hogy ő tudja, hogy otthon mi fér bele, nekem a saját partnerem iránt van felelősségem, ami akkor nem volt úgysem.
De onnantól, hogy megvolt, már nem érdekelt. Azért nem maradok vele szórakozni, hogy velem is ezt csinálja. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!