Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már veletek olyan, hogy egy foglalt pasit kifejezetten elakartatok csábítani, és végül sikerült is?
Figyelt kérdés
Hogyan történt, mit csináltatok? A férfi milyen könnyen csábult el? Jelentett nektek bármi plusz izgalmat vagy kihívást, hogy a pasi foglalt volt?2021. okt. 19. 10:13
11/22 anonim válasza:
Valójában nem hiszem, hogy én csábítottam el, de biztos adtam jeleket, hogy nincs ellenemre. Én dobtam is miatta az akkori pasimat. Hosszabb viszony lett belőle, de végül ő nem vált el, és már vágytam volna arra, hogy ne csak második legyen nála. Sajnos így nem lett happy end.
12/22 anonim válasza:
Foglalt pasikat egyszerűbb elcsábítani, mint azt aki szingli. Tapasztalat. Többnyire csak addig kéreti magát, amíg biztosítod, hogy csak szex kell, de nem akarod lebuktatni. Már áll is a farka. Nekik már annyi elég, hogy nem a megszokott punci vagy.
13/22 anonim válasza:
Nos, lehetne és könnyen is menne ( annyit kellene mondanom, hol és mikor), de beleszeretnék. Úgyhogy így nem.
14/22 anonim válasza:
Volt párszor. Nagyon jó családos pasik vannak, jól néznek ki, érettek, tapasztaltak... kár lenne kihagyni. Az hogy foglalt, nálam olyankor mindig előny volt, nincsenek felesleges bonyodalmak, nem zaklat, hívogat egyfolytában, nem akar hosszasan romantikázni, de (többnyire) a szexben nagyon jók.
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem gondoltam, hogy ennyien írtok. :)
2021. okt. 19. 15:22
16/22 anonim válasza:
Volt ilyen, ma már nem tennék ilyesmit. Igazából volt idő, amikor baromira utáltam is magam amiatt, ahogyan a múltban viselkedtem. Egyébként nem azért tetszett, mert volt valakije, hanem egyszerűen csak hihetetlenül vonzott. Egy idő után nagyon szerelmes voltam belé. Aztán megismertem és az évek alatt okozott annyi fájdalmat, hogy elmúljanak az érzéseim. Közel négy év kellett hozzá. Soha többé hasonlót!...
17/22 anonim válasza:
Ha nem úgy volt foglalt, hogy volt valakije, az is számít?
Pl olyan volt, hogy katolikus papot (aki ugye cölibátust fogadott) csábítottam el... Ő foglaltnak számít?
18/22 anonim válasza:
Papot? na,az igen,te aztán tudhatsz valamit.. :-)
Mesélsz róla, mivel vetted le a lábáról?
19/22 A kérdező kommentje:
#17-es, mesélj róla! :)
2021. okt. 20. 15:53
20/22 anonim válasza:
Nem akartam elcsábítani sose foglalt pasit, nekem az tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!