Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az elvárás megcsalás után, mindkét félnek tenni kell ilyenkor vagy csak annak aki csalt?
Megcsaltam a párom ami kiderült , beismertem neki mindent, végül nem hagy el de közölte hogy innentől rajtam múlik minden, nekem kell teperni. Persze megértem hogy most dacol és faj neki!
6 éve vagyunk együtt, én nekem 2 éve voltak problémáim vele amiket szerettem volna megoldani, kertem legyen partner de nem igen tett érte.
Mindig tolta hogy “majd” meg “ rajta vagyok” . Sokszor poénra is vette akkor is amikor én már sírtam a tehetetlenségemben. Tudom nem ok a megcsalásra, undorító dolgot tettem, de most pláne azokat csinálja amiket előtte kertem hogy ne, most végképp nem akar változni bennük, mondván én ezt tettem, és az nem számít hogy miért, hogy azokért amik eddig is problémák voltak.
Én készen állok tenni érte helyrehozni - ha mar kaptam esélyt, mert fontos nekem, teperek szívesen, viszont nem jogos az elvárásom, hogy ő is tegyen felém, azokban a dolgokban amiket előtte is kertem?
Mert így felek minden marad a régi sot rosszabb lesz- most mar indokkal- mondván bűnös vagyok.l, és csak én fogok tenni értünk. Rettegek ettől.
Előre is köszönöm a válaszokat .
27N
Ja tehát ő így járt, mert várt 2 évet, bezzeg szegény srác brühühü.
Aki pedig semmibe veszi a párja kérését 2 évig, úgy látszik, így jár.
Egyikőtök sem jobb a másiknál. Ott kéne hagynotok egymást a fenébe. Te is miért nem hagytad már ott ezt a leszaromjancsit ahelyett, hogy félredobtad a gerincedet? Ér ez a pasas ennyit? Nem. Egy kapcsolat két emberen múlik. 2 évig tojt rád. Mit gondolsz, mi fog változni? Semmi. Csak még jobban sárbatiporja a lelkedet.
Hagyd ott a francba, és te is nézz mélyen magadba, hogy miért aljasodtál le ennyire ahelyett, hogy megbecsülted volna magad, és időben otthagyod.
Ideje szakítanotok, ez nem így működik. Minek húztad évekig mellette?
Mindkettőtöknek le kellene esnie, hogy nem a megfelelő pár van mellette!
Mit nem tett meg? Mikre kérted? Illetve te miért csaltad meg?
Csak a lényeget nem írtad le.
Nevetséges a kérdésed. Teljes mértékben. És te is.
Együtt maradtál egy olyan emberrel, akivel nem érzed jól magad. Akivel problémáid vannak és vesződsz. Ahelyett, hogy gerincesen kiléptél volna a kapcsolatból, megcsaltad. És még így is folytatnád, megcsalással a hátatok mögött, meg nem oldódó problémákkal és bizalmatlansággal. Tudod mit? Igazából maradjatok is együtt. Ti pont egymáshoz valók vagytok. A normálisakat ne nagyon környékezzétek meg.
Hihetetlen hogy pálcát törnek sokan itt az emberek a másik felett. A szabad vélemény oké de ez az ócsárolás és gusztustalan stílus gáz. Nem embert öltem se én se a párom, nagyon sok helyen megesik ez és ítélkezni könnyű , de lehet az egyik barom mondjuk a legutolsó meg másban egy érzelmi nyomorék vagy lop csal … erről ennyit.
Nem vagyunk ezek miatt még szar emberek.
Persze én most annak érzem magam.
És szerintem a párom reakciója teljesen érthető …
De helyrehozni szeretném, de egyedül gyengének érzem magam hozza.
Válsz a kérdésekre , miben voltak a fő gondok?
Szex, intimitás, kommunikáció , közös együtt töltött minőségi idő és célok/ tervek.
Azért húztam évekig mert szerettem, szeretem most is csak máshogy.
Mindig bíztam bennünk, abban hogy helyrehozzuk.
Ha se a szex, se az intimitás se a kommunikáció nem működött, megint két dolog derült ki. Az egyik, hogy ostoba, végtelenül buta a hozzáállásod.
A másik, hogy köztetek nem kapcsolat van, hanem kinlódás.
Mi van, nem tetszik ha valaki megmondja ha hülye vagy? Megsúgom, ez az oldal nem azért van, hogy az ostobák lelkét simogassuk.
Amiket leírtál, hogy mik voltak a problémák, konkrétan az egész kapcsolat akkor.
Viszont így nem értem, te mihez ragaszkodsz ennyire?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!