Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos amit tenni fogok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit tenni fogok?

Figyelt kérdés

Igazabol en eldontottem, hogy mit fogok lepni es lehet leirjatok majd, hogy ez hulyeseg a reszemrol, talan elgondolkozom rajta, talan segit maskepp latni a doglokat, de most ugy erzem az a dontesem en igy nem akarom ezt a kapcsolatot folytatni!

Kb 4 honapja vagyok egyutt egy ferfival aki 39 eves tehat nem gyerek, meg nincs csaladja, de szeretne nagyon es egyebkent sok idot toltottunk egyutt a nyarnak koszonhetoen. Neki van egy munkaja ilyen irodai, de rengeteg idot elvesz tole, mert sok a melo neki nincs lablogatas napjozben mint pl nekem az en munkamban. Emellett van egy mellekallasa ami heti 3x 2ora es az estenkent van, ami szonten sok ido, mert utazassal is jar plusz neha extra elfoglaltsag plusz rengeteget hivjak telefonon es fogallkoznia kell emberekkel. Emellett neha elvallal ad-hoc kb havi 1x egy teljes napot ilyen-olyan haverjanak egy cegnel. Igy ismerkedtunk meg en ezt elfogadtam, mert az en irodai munkam mellett elkezdtem mester kepzest es az is rengeteg idot elvesz bar en sokszor tudom home officbol csinalni a tanulast es mas dolgom nincs.

A problema ott kezdodik, hogy Most hirtelen kitalalta, hogy mivel az egyik rokona!!! Mondja neki, hogy nincs diplomaja szerezze mar meg, mert majd en!! Csaladom tuti lenezi ot es kesobb ha akarunk csaladot majd tuti ezert fogom lekiptatni es akkor o beiratkozok most gyorsan valahova, hogy legyen papir. Ez 3 ev tanulas a sima munkaja es a masodallasa mellett. Elmondtam neki, hogy ezt hogy akarja kivitelezni? Ketto munka mellett es sok baratja is van, csaladja is folyton szervez valamit es van baratnoje is azaz en szoval meg mellette suli is ami extrem sok ido lenne?? Nekem nagyokat hallgatott, meg elmondta ez csak a rokona vagya kb. Azt hittem nem fog jelentkezni, de kiderult megis csak megcsinalja, nost arulta el, hogy akkor megy es beszerzi a papirokat hozza. Ledobbentem, hogy annyira nem tud a rokonaoknak soha nemet mondani, hogy meg egy egyetemet is bevallal csakhogy ne kelljen nemet mondani? Es a masik, hogy o majdnem 40 evesen meg akkor 3 evig fixen egyetem es rengeteg munka szoval ram majd este 11kor lesz ideje? Nem szandekozom az eletmbol x evet kidobalni, hogy varakozzak egy ferfire mikor all keszen csaladra. Igen nem akarok meg , friss a kapcsolat, de megis elore latom ennek igy nincs ertelme, hogy semmi ideje nem lesz ram. Mit gondoltok? Ti elneznetek es hulye vagyok, hogy nem tartok ki?

2023. aug. 11. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem nézném el, hogy 40 évesen manipulálható, más fontosabb neki, mint én. Dobd ki!
2023. aug. 11. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Biztos nem várnék éveket egy hapsira, hogy majd valamikor legyen rám ideje. Egyrészt. Másrészt olyanra meg főleg nem, akit minden nagynéni az orránál fogva tud vezetni.

De, gyerek. Ezért nincs családja, mert a rokonság még nem hagyott jóvá neki ilyen projektet. Nem is fog.

2023. aug. 11. 11:31
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Egyreszt total megertelek, masreszt en megvarnam az egyetem elso par honapjat, mert ha o nem akarja, ennyi ido alatt ugyis ki fog hullani, es visszater minden a regi kerekvagasba.
2023. aug. 11. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Egy korodbelit keress, aki nincs lekésve a családalapításról és nem is lesz.
2023. aug. 11. 11:34
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Nem derült ki, hogy szereted e ezt az embert.

Nekem olyan benyomásom lett, mintha centivel méregetenéd mire mennyi idő van és ha túlmutat a szinten, akkor hibát jelez a rendszer.

Abban igazad van, hogy sokmindent vállalt be, de miből gondolod, hogy nem a barátaival/rokonaival találkozna kevesebbet? Másik, hogy azt miből gondolod, hogy kizárólag a rokona utasítására jelentkezett? Lehet ez már régi vágya és most van anyagilag is úgy, hogy megengedheti magának.

2023. aug. 11. 11:35
 6/13 A kérdező kommentje:

5, azert van ennyi munkaja, hogy legyen annyi penze amibol megel, azaz nem veti szet a penz. Azt nem is tudom, hogy fizetos vagy sem a kepzes, de gondolom az allami lesz?? Ez meg jo kerdes makd rakerdezek. Onnan tudom, hogy megkerdztem hogy neki vagya-e vagy csak a rokon miatt? Mert vegig azt mondta hogy folyton ezzel szekalja a rokona mar lassan evek ota es most, hogy en lettem neki igy aztan olana kotelessege elvegezni. Mikor mar erezheto volt hangombol, hog mennyire gaznak tartom ezt a szituaciot akkor mondta, hogy jo amugyis jo lenne ha lenne papirja o maga szerint is. De tulajdonkeppen nincs ra szuksege, nagyon nincs, persze tudozt mondani egy nagyon vakmerő almot, hogy talan az majd lehetne vele. Viszont ebben kb csak a rokon keze van o hivogatja es erolteti a bartom el se ment volna beiratkozni.

Amugy szerinted hogyan ferne mindez bele? Reggeltol fel6ig irodai munkaban ul, majd heti 3 napon eljar ebbe a mellekesbe ami mint irtam sokszor tobb dologgal is jar, es folyton hivogatjak is ami szinten energiakat vesz el. Mellette ekezdene az egyetemet ami amugy oke erdklodesi terulete a mellekallassal kapcsolatos es konnyebb szak, de akarhogyis meg kell hallgatni az eloadast es valamit azert tanulni kell ra plusz vizsgak, beadandok szoval en jol tudom ez kitesz megint fel munkat. Szoval szerinted hol maradna ram ideje? Szerinted a csaladjat soha tobbe nem latogatna se a baratait? Kb leredukaljuk akkor a kapcsolatunkat este 10-11-12 egymas mellett alvasra evekig.

Persze ha ezaz alma csinalja, bar tudom nem ez! Es nem akarom megfosztani az ilyen dolgoktol igy megmondom neki, hogy en ebben nem akarok resztvenni, nem akarok olyan ferfi oldalan lenni akinek semmi ideje ram meg x evig. Nekem ez mar nem jatszik. Tudom mit akarok es nem ezt, de ot meg nem akarom iranyitani nem akarom, hogy lemondjon miattam dolgokrol. Nyigodtan tanuljon meg x evig de en ebben nem akarok resztvenni.

2023. aug. 11. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Meséld már el, hogy sikerült neki nyáron pikk-pakk beiratkozni egyetemre? Pár hónappal már lekéste a jelentkezést.
2023. aug. 11. 11:54
 8/13 A kérdező kommentje:
7, … potfelveteli
2023. aug. 11. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Várd meg sztm is az első pár hónapot hogy mi hogy lesz.

Ugaz én csak buszjogsít csinálok, de mellette ott a munka, gyerek, háztartás, állatok, hobbik, barátok és párom. Jól beosztom az időm és paromra is bőven jut.

Mondjuk neki hülye munkamegosztása is van.

Amúgy abba igazad van, hogy ha nem az ő vágya ez akkor jó nagy hülyeség.

N30

2023. aug. 11. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj, eldöntötted.

A srác ugyan elég elkésve, de úgy tűnik, nagy buzgalommal építi az életét.

A rokon rojtosra pofázta magát évekig, de csak azután szánta rá magát a lépésre, miután veled találkozott, tehát az a tippem, hogy a fő motiváció nem a rokon, hanem te magad vagy. A rokon csak támogatja, de ez teljesen érthető és természetes, hiszen ô valóban szereti ezt a férfit és többet lát benne, jót akar neki.

Nem tudom, hogy a rokonnak igaza van-e abban, hogy szükséges ahhoz egy diploma, hogy kivívja a megbecsülésed, de az elég valószínű, hogy az önbecsüléséhez melletted ez szükséges lehet neki.

Nyilván a "srác" most próbálja rohamléptekkel behozni, amit valami miatt kihagyott egy-két évtizedig, neked meg nincs rá időd, kedved, hogy kivárd, míg elkészül vele. Tulajdonképpen érthető.

Remélem, a szakítasotok nem szegi kedvét és kitart amellett, amibe belekezdett, azt pedig szintén remélem, hogy miután elhagytad, találkozol egy olyan emberrel, aki már "konyhakészen" megfelel az igényeidnek.

4 hónap még nem a világ, hiszen ennél sokszorosan több ment már a levesbe mindkettőtöknek a múltban, ekkora vargabetű belefér, hogy mindenki folytassa az útját ott, ahol a találkozás előtt tartott, ki-ki ambíciója és képessége szerint. Sok sikert!

2023. aug. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!