Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy alfahimbalf@szt keresnek?
Ugyebár mindig hangzik a mantra.
Határozott, önálló, céltudatos, aki viszi valamire, (akihez lehet idomulni, tehát egy alfahim)
De legyen megértő, és kedves, és vegye figyelembe a nő akaratát…( tehát egy tutyimutyi, balf@sz)
Szerintetek ez nem ellentmondás?
30. Szerinted meg frusztrált vagyok mikor nem is…. 🙃
Amúgy meg számit normális kérdésekhez nem irtok ennyit, ebből is látszik, hogy szerelmesek vagytok az incelekbe. Mint a viktor a gyurcsányba.
Nem szerintem, hanem mindenki szerint, elég végignézni a kommentjeiden, önmagukért beszélnek.
Szerelmes belétek a halál, titeket normális ember megvet és végtelenül szánalmasnak tart. :D Nem véletlen vagytok és maradtok is egyedül.
Ühüüm egyértelműen, ebben is legalább annyira van igazad, mint a kérdést illetően, de legyen így! Ha neked ettől jobb, én nem bánom, hogy hallucinálsz. :D
Abban igaza van, h szerelmes vagyok, épp csak a férjembe, akit mindjárt fel is hívok, hogy elmondjam neki a rossz hírt, miszerint mégsem őt szeretem, hanem a hulladék belsejű inceleket .😂
" a nők választanak rossz férfit."
Vannak nők, akik rossz férfit választanak, és olyan férfiak is, akik baromi rossz nőt.
Olyat, hogy én rossz férfit választottam a párom személyében, soha a retkes büdös életben nem fogok elismerni, mert nem igaz.
Honnan veszed, hogy csak incelekkel merek vitatkozni? Bár vitának nem nevezném ezt az ovis fröcsögést, amit nyomsz.🤷🏻♀️A szánalmas részt amúgy már kipipáltad a kérdés kiírásakor, lapozhatunk.
És köszi, nem kell elmagyarázd mit takar a szerelem ez esetben, főleg nem incelként, akinek még nőhöz nem volt köze. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!