Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy alfahimbalf@szt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy alfahimbalf@szt keresnek?

Figyelt kérdés

Ugyebár mindig hangzik a mantra.

Határozott, önálló, céltudatos, aki viszi valamire, (akihez lehet idomulni, tehát egy alfahim)

De legyen megértő, és kedves, és vegye figyelembe a nő akaratát…( tehát egy tutyimutyi, balf@sz)

Szerintetek ez nem ellentmondás?

#alfahím #ellentmondás #Viszi valamire
2023. júl. 19. 19:02
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

30. Szerinted meg frusztrált vagyok mikor nem is…. 🙃

Amúgy meg számit normális kérdésekhez nem irtok ennyit, ebből is látszik, hogy szerelmesek vagytok az incelekbe. Mint a viktor a gyurcsányba.

2023. júl. 19. 20:20
 32/44 anonim ***** válasza:

Nem szerintem, hanem mindenki szerint, elég végignézni a kommentjeiden, önmagukért beszélnek.

Szerelmes belétek a halál, titeket normális ember megvet és végtelenül szánalmasnak tart. :D Nem véletlen vagytok és maradtok is egyedül.

2023. júl. 19. 20:31
 33/44 A kérdező kommentje:
32. Ha nem élveznéd, nem irogatnál oldalakon át incelekkel. Te kis szerelmes!
2023. júl. 19. 21:06
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igaza van. Csináljunk egy anti incel mozgalmat, aminek az a lényege, hogy nem kommentelünk az incel kérdések alá. Beszélgessenek egymással. Ki tart velem?
2023. júl. 19. 21:10
 35/44 anonim ***** válasza:

Ühüüm egyértelműen, ebben is legalább annyira van igazad, mint a kérdést illetően, de legyen így! Ha neked ettől jobb, én nem bánom, hogy hallucinálsz. :D

Abban igaza van, h szerelmes vagyok, épp csak a férjembe, akit mindjárt fel is hívok, hogy elmondjam neki a rossz hírt, miszerint mégsem őt szeretem, hanem a hulladék belsejű inceleket .😂

2023. júl. 19. 21:13
 36/44 A kérdező kommentje:
34. Már megérte a kérdés, egy ember legalább érti. 😏
2023. júl. 19. 21:15
 37/44 A kérdező kommentje:
35. Hű ha, hogy ennyire nem megy az apsztahálás, az valami szánalom. Nem csoda, hogy csak incelekkel mersz vitatkozni. Elmagyaráznám, hogy a szerelem ez esetben mit takart. De minek? Úgyse akarod érteni. Akkor a gyenge felfogó képességed miatt, használjuk erre a mánia szót. Így megfelel?
2023. júl. 19. 21:19
 38/44 anonim ***** válasza:

" a nők választanak rossz férfit."

Vannak nők, akik rossz férfit választanak, és olyan férfiak is, akik baromi rossz nőt.

Olyat, hogy én rossz férfit választottam a párom személyében, soha a retkes büdös életben nem fogok elismerni, mert nem igaz.

2023. júl. 19. 21:20
 39/44 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy csak incelekkel merek vitatkozni? Bár vitának nem nevezném ezt az ovis fröcsögést, amit nyomsz.🤷🏻‍♀️A szánalmas részt amúgy már kipipáltad a kérdés kiírásakor, lapozhatunk.

És köszi, nem kell elmagyarázd mit takar a szerelem ez esetben, főleg nem incelként, akinek még nőhöz nem volt köze. :D

2023. júl. 19. 21:27
 40/44 A kérdező kommentje:
39. Oooooooooooooo de frusztrált itt valaki!!!
2023. júl. 19. 21:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!