Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy alfahimbalf@szt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy alfahimbalf@szt keresnek?

Figyelt kérdés

Ugyebár mindig hangzik a mantra.

Határozott, önálló, céltudatos, aki viszi valamire, (akihez lehet idomulni, tehát egy alfahim)

De legyen megértő, és kedves, és vegye figyelembe a nő akaratát…( tehát egy tutyimutyi, balf@sz)

Szerintetek ez nem ellentmondás?

#alfahím #ellentmondás #Viszi valamire
2023. júl. 19. 19:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
De hiszen te is szőröstalpú tahó vagy, kérdező, eleve a stílus, amiben itt megnyilvánulsz, minden betű, amit leírsz, szinte ezt üvölti.
2023. júl. 19. 19:25
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Én pl mind ez vagyok, és nő. Szerintem te nem érted, ezek mit jelentenek.
2023. júl. 19. 19:28
 13/44 A kérdező kommentje:
11. Én nem verek nőket, és nincs pofám bmwvel veretni. Gerinctelen sebnyalója se voltam egyik főnököknek se, csak hogy pár forinttal több legyek a nők szemében.
2023. júl. 19. 19:29
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém, nagyobb hisztérika vagy, mint a 3 éves unokahúgom, pedig az már teljesítmény :D:D

Fogadjunk szerinted te (meg a hozzád hasonlóak) lennél a jó választás, te, akinek süt a rosszindulat minden kommentjéből és akinek minden megnyilvánulása csak azt bizonyítja mekkora tenyeres-talpas.. Egy kedves, megértő, önálló férfi nem tudom mitől lenne rossz választás, de ha te mondod, biztos úgy van. :)

2023. júl. 19. 19:30
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a ponton nagyobb ellentmondásnak érzem hogy egy félénk, az életben sikertelen férfi legyen megértő, kedves társ....

Ha valakinek van életcélja + tartása, az kisebb eséllyel lesz frusztrált szar, mint az, akiből ezek hiányoznak. A céltudatos férfival legalább van 50/50 esély egy jó kapcsolatra, és arra, hogy kölcsönösen tudjuk tisztelni egymást (nagy fszság, hogy ez tutyimutyiság lenne), míg a kronikusan sikertelen férfiakkal az esély erre kb 0%. Ugye ahhoz hogy másokat tudj ténylegesen szeretni, először magadat kell szeretned, ami baromira nem opció az elveszett, a saját életüket gyűlölő férfiak számára. Szóval nem rosszabb választás az, akinek rendben van az élete lol..

Csak te hiszed azt tévesen, hogy a sok szenvedés és sikertelenség valahogy nemesebbét teszi a hozzád hasonlóakat, míg csak a pszichopaták lehetnek határozottak.

2023. júl. 19. 19:33
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden nő a gonosz alfákra, Chadekre megy, senkit nem érdekelnek a kedves, aranyos férfiak. Mantrázd nyugodtan, ha ettől megnyugszol. Bár sose értettem miért jó a tehetetlenség, és az "egész világ ellenség" illúziójában élni. De lelked rajta, csak ne vergődj, ha azt gondolod, úgyis mindegy. Tök felesleges és szánalmas.
2023. júl. 19. 19:34
 17/44 A kérdező kommentje:
12. Na mert mit jelent?
2023. júl. 19. 19:39
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Hú de frusztrált vagy.:D

És ha valaki leírja, hogy "igen, a nők rosszul választanak" attól neked jobb lesz? Akkor megnyugodsz és elfogadod a helyzetedet?

2023. júl. 19. 19:47
 19/44 A kérdező kommentje:

18. Nem vagyok frusztrált. 😅

Csak attól hogy igent mond valaki, hogy lenne jobb? Ettől még nem lessz igazam.

2023. júl. 19. 19:51
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Süt minden kommentedből a frusztráció, ne viccelj már.
2023. júl. 19. 19:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!