Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy alfahimbalf@szt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy alfahimbalf@szt keresnek?

Figyelt kérdés

Ugyebár mindig hangzik a mantra.

Határozott, önálló, céltudatos, aki viszi valamire, (akihez lehet idomulni, tehát egy alfahim)

De legyen megértő, és kedves, és vegye figyelembe a nő akaratát…( tehát egy tutyimutyi, balf@sz)

Szerintetek ez nem ellentmondás?

#alfahím #ellentmondás #Viszi valamire
2023. júl. 19. 19:02
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
93%
Hol van benne az ellentmondás?
2023. júl. 19. 19:09
 2/44 anonim ***** válasza:
97%
Inkább az a balfasz, aki képtelen elfogadni mások döntését, önző, egoista és korlátolt.
2023. júl. 19. 19:11
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked halvány lövésed nincs a fent leírt szavak jelentéséről, ami rád nézve gáz. Nagyon gáz.

Az, hogy az ember legyen önálló és vigye azért valamire az életben, pl ne tengődjön élete végéig a mama hotelben szerény véleményem szerint alap, nem pedig alfahím kategória.

A megértő, kedves és a nőt is egyenrangú félként kezelő férfi pedig mi a lópélótól lenne tutyimutyi meg balfsz?? Tehát kedvesnek lenni balfsz dolog? Megértőnek lenni balfsz dolog? Az oszt' igen. Szerintem meg az a balfsz, aki se nem kedves, se nem megértő, pluszban még a nő akaratát is telibe szarja. Plusz, aki így gondolkodik.

2023. júl. 19. 19:11
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, mekkora utolsó hulladék vagy. Ha valaki kedves, megértő és figyelembe veszi a nő akaratatát, az normális ember, nem tutyimutyi meg balf.asz. Semmivel nem vagyok kevesebb szellemileg, mint a párom, és semmilyen szinten nem ér kevesebbet az én akaratom és véleményem, mint másé. Az alapok alapja, hogy kapcsolatban törődünk egymással, megértőek vagyunk, és egyet nem értés esetén megbeszéljük, és egymást tisztelve kompromisszumot kötünk.
2023. júl. 19. 19:12
 5/44 A kérdező kommentje:

4. Aha nagy megbeszélések:

Mi a bajod szívem?

Semmi!?!?!?

2023. júl. 19. 19:14
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk, hogy te örök szingli vagy, kérdező :)))
2023. júl. 19. 19:15
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit kérdező? Igen.

És akkor most mi van? Mit nyersz ezzel? Mitől lesz jobb, több az életed, ha az állításod megerősítést nyer?

2023. júl. 19. 19:17
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Örülünk, hogy sikerül megfogni a lényeget kérdező..

Na és neked mi bajod? Csak mert láthatóan valaki nagyon megbántott, azért jöttél ide duzzogni.

2023. júl. 19. 19:21
 9/44 A kérdező kommentje:

7. Csak annyit, hogy végre valaki elismerje, hogy a nők választanak rossz férfit. Ha egy tahó kell, aki megy előre, és mindenkit lesz@r, akkor a nőt is lefogja. Csak annyira imponál ez a nőknek, hogy nem tudnak sokan ellenállni.

Tudom, tudom, én egy selejt vagyok. De a feministák szerint is léteznek úgymond rendes férfiak, mégse ez kell a nőknek.

2023. júl. 19. 19:22
 10/44 A kérdező kommentje:
8. Semmi!?!!?!
2023. júl. 19. 19:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!