Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy alfahimbalf@szt keresnek?
Ugyebár mindig hangzik a mantra.
Határozott, önálló, céltudatos, aki viszi valamire, (akihez lehet idomulni, tehát egy alfahim)
De legyen megértő, és kedves, és vegye figyelembe a nő akaratát…( tehát egy tutyimutyi, balf@sz)
Szerintetek ez nem ellentmondás?
Szerintem neked halvány lövésed nincs a fent leírt szavak jelentéséről, ami rád nézve gáz. Nagyon gáz.
Az, hogy az ember legyen önálló és vigye azért valamire az életben, pl ne tengődjön élete végéig a mama hotelben szerény véleményem szerint alap, nem pedig alfahím kategória.
A megértő, kedves és a nőt is egyenrangú félként kezelő férfi pedig mi a lópélótól lenne tutyimutyi meg balfsz?? Tehát kedvesnek lenni balfsz dolog? Megértőnek lenni balfsz dolog? Az oszt' igen. Szerintem meg az a balfsz, aki se nem kedves, se nem megértő, pluszban még a nő akaratát is telibe szarja. Plusz, aki így gondolkodik.
4. Aha nagy megbeszélések:
Mi a bajod szívem?
Semmi!?!?!?
Tudod mit kérdező? Igen.
És akkor most mi van? Mit nyersz ezzel? Mitől lesz jobb, több az életed, ha az állításod megerősítést nyer?
Örülünk, hogy sikerül megfogni a lényeget kérdező..
Na és neked mi bajod? Csak mert láthatóan valaki nagyon megbántott, azért jöttél ide duzzogni.
7. Csak annyit, hogy végre valaki elismerje, hogy a nők választanak rossz férfit. Ha egy tahó kell, aki megy előre, és mindenkit lesz@r, akkor a nőt is lefogja. Csak annyira imponál ez a nőknek, hogy nem tudnak sokan ellenállni.
Tudom, tudom, én egy selejt vagyok. De a feministák szerint is léteznek úgymond rendes férfiak, mégse ez kell a nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!