Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatos erejű kémia lett kettőnk között? Van értelme harcolni ellene,vagy így vagy úgy de utat tör?
Gondolj abba bele, hogy szeretők lesztek és te belészeretsz, de nem fogja elhagyni érted a társát, vagy mégiscsak megteszi, de nem lesztek boldogak sokáig, hiszen mindketten hűtlen típusúak vagytok, nem fogtok egymásban megbízni soha, úgyis szétmentek, vagy ismét megcsalás lesz belőle mással/másokkal és aztán talán szakítás.
Megéri félrelépni? ^^
Váljatok el, válts munkahelyet, válts más részleget, kerüld mint a pestist, vagy nyitott házasságban legyetek mindketten.
Napi nyolc órájuk. Ha akarják ha nem.
Számomra mindig az a furcsa,ha valaki iksz évnyi házasságot,egzisztenciát,mindent felborítana egy új Miss Szépség kedvéért.
Oké,hogy vonzódtok egymáshoz,megkívántátok egymást,mert van ilyen,én is érzek és éreztem is hasonlókat. Viszont ez nem egy nyálas,zs-kategóriás Álomgyár regény,ez egy olyan volumenű dolog,ami életeket tehet tönkre.Szóval,szerintem jól gondold meg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!