Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak tetszett egy lány, vonzódott hozzá és egyszer “megkapta”?
En nőként mondom, hogy ha egy pasival nem jött be a szex, utana kezdtem a szöveget, hogy nehez eset vagyok, inkabb nem folytatnám, mert velem nem könnyu, problémás vagyok, nehez az életem, bla bla
Csak azert, hogy nehogy megtudja, hogy nem jön be nekem. Nem akartam megsérteni semmi képpen.
Es hittek is mert hinni akarták, hogy velem van a baj.
Nem akartam őket mar többet szexuálisan, mert alt gyenge volt a teljesítménye, vagy rajöttem, hogy nem vágyok az érintésükre, nem izgat, nem nedvesedek be tőlük stb
Ők se értették hogy hú milyen gondjaim lehetnek meg milyen furcsa vagyok már es meg akartak érteni, mert nekik azert jó volt.
A lehető legrosszabb volt, amikor meg akartak érteni, a bonyolult lelkemet, olyankor meg jobban meguntam őket.
Vegen átmentek kérlelésbe.
Nagyon szép okokat lehet találni
Csak minden ok általában vonzalomhianyt takar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!