Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, lány, aki olyan férfihoz vonzódott akit rosszfiúsként jellemez? Milyen volt, jellemezné, miért bomolt érte? Férfi válaszokra tojok.21/N
Nem tudom, ez mennyire számít rosszfiúságnak, de olyan pasikért szoktam odalenni, akik nem mutatják ki az érzelmeiket, titokzatosak. Az a baj, hogy az ilyen ismerettségek nemis szoktak sokáig tartani, mert pár hét után megkattanok attól, hogy úgy érzem, nem vagyok elég fontos az illetően és az ilyen független pasiknak valószínűleg soha nemis lennék igazán az. Ördögi kör.
21L
#2 vagyok
ezt kifelejtettem Szóval a rossz fiúkba az a vonzó, hogy nem másznak rád, adnak teret és tőlük dícséretet kapni más, mint barkitől ha ők mondanak valami szépet az maga a karácsony..tulajdonképpen úgy szeretnek, hogy igazából nem szeretnek csak akkor ha azt ők éppen úgy óhajtják. Altalaba ezek mögött a rosszfiúk mögött ott van az is, hogy magabiztosak abban, hogy nem akarnak kapcsolatot mi nők pedig elakarjuk érni naluk azt, hogy figyeljenek ránk kuzdunk az elcseszett szeretetükért.. ennek hattereben meg lelki okok állnak h egy nő bizonyítani akar, valakinek..
Kb ennyi a lenyeg szerintem
Ez igen! Ilyen őszinte, válaszokat még nem láttam/halottam nőktől ezzel kapcsolatban, és azt sem hogy kielemzik magukat hogy mitől van ezt.
Azért a femináciktól lehet megkapjátok, épp azért mert jó irányban vagytok.
Az en exemet ilyennek szoktak jellemezni.Rosszfiu..
Szerintem meg bizonyos tekintetben onbizalomhianyos(ezt o is elismeri) es komplexusos.
De kulso szemlelo azt latja,hogy laza,nagyszaju,bulizik,megfektette a fel varost. O allitja a kozonsegnek,hogy minek a komoly ,ejjeli no van annyi.
Csak az igazsag meg nem ez. Nagyon is komolyat szeretne o ,meg gyereket. Es a viselkedese sem ez,egy kapcsolatban bujos es erzelmes.
Jokat szoktam mosolyogni,mikor hallok jellemzeseket a nagy rosszfiurol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!