Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves férfinak tetszhet egy 19 éves lány?
Esetleg akarhat tőle komoly kapcsolatot,vagy fél a korkülömbségtől?
A lány már nem jár iskolába,önellátó,dolgozik,egyedül él és érettebb mint a kortársai.
2évig volam eggyütt egy 32éves férfival ,én 18voltam. Jo volt minden..
N25
HAHAHAHA. "Érettebb mint a kortársai...". Hagyjuk már. Elég nagy baj egyébként, ha 19 évesen már nem jár iskolába, mert ez azt jelenti, hogy van egy érettségije (vagy az sem) és ennyi.
Persze, tetszhet. Persze, lehet, hogy meg akar fektetni. Még az is lehet, hogy "komoly" kapcsolatot akar tőled. Nem ismerjük.
Ne legyenek illúzióid! Érettebb a koránál? Ezt te mondod vagy ő mondta neked?
Engem egy 50 éves pali fűz 26 évesen, és ő is mindent bevet a siker érdekében, a csillagokat is lehazudja az égről, hogy a bugyimba juthasson.
Nekem 34 évesen volt egy 19 éves barátnőm, szerettem nagyon és komolyan gondoltam.
De rá kellett jönnöm, hogy talán nem is önmagában 15 év korkülönbség volt sok, hanem az, hogy nagyon más életszakaszban voltunk. Ő előtte ott voltak az egyetemi évek, a bulizások korszaka, én meg már megállapodtam volna.
Egy ideig nagyon jól működött a kapcsolatunk, de amikor ezek a gondolatok mindkettőnkben elkezdtek dolgozni, sajnos hamar vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!