Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 35 éves férfinak tetszhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35 éves férfinak tetszhet egy 19 éves lány?

Figyelt kérdés

Esetleg akarhat tőle komoly kapcsolatot,vagy fél a korkülömbségtől?

A lány már nem jár iskolába,önellátó,dolgozik,egyedül él és érettebb mint a kortársai.

2017. júl. 8. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad, nem valószínű, hogy komoly kapcsolatot akarna tőled. Tetszhetsz neki, persze, de valószínűleg a hamvas kis puncikád tetszik neki, meg a feszes melled, nem pedig az, hogy te lehetsz a gyermekei anyja.
2017. júl. 8. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

2évig volam eggyütt egy 32éves férfival ,én 18voltam. Jo volt minden..

N25

2017. júl. 8. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Volt nagy korkülönbségű kapcsolatom és működött. Azzal együtt, hogy sok olyan nőt is tudok, akivel még a 10 év korkülönbség mellett sem tudnám elképzelni, tehát egyén függő is.
2017. júl. 8. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

HAHAHAHA. "Érettebb mint a kortársai...". Hagyjuk már. Elég nagy baj egyébként, ha 19 évesen már nem jár iskolába, mert ez azt jelenti, hogy van egy érettségije (vagy az sem) és ennyi.

Persze, tetszhet. Persze, lehet, hogy meg akar fektetni. Még az is lehet, hogy "komoly" kapcsolatot akar tőled. Nem ismerjük.

2017. júl. 8. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Éretteb mint a kortársai? Magyarul lóg a melle, és megvolt minden csávónak a faluban? :D
2017. júl. 8. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, tetszhet, ami pont elég is egy dugáshoz. Egyébként azok tartják magukat érettebbnek a kortársaiknál, akik éretlenebbek a kortársaiknál.
2017. júl. 8. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek illúzióid! Érettebb a koránál? Ezt te mondod vagy ő mondta neked?

Engem egy 50 éves pali fűz 26 évesen, és ő is mindent bevet a siker érdekében, a csillagokat is lehazudja az égről, hogy a bugyimba juthasson.

2017. júl. 8. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha érett lennél, nem ebben a korosztályban keresgélnél.
2017. júl. 8. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem 34 évesen volt egy 19 éves barátnőm, szerettem nagyon és komolyan gondoltam.

De rá kellett jönnöm, hogy talán nem is önmagában 15 év korkülönbség volt sok, hanem az, hogy nagyon más életszakaszban voltunk. Ő előtte ott voltak az egyetemi évek, a bulizások korszaka, én meg már megállapodtam volna.

Egy ideig nagyon jól működött a kapcsolatunk, de amikor ezek a gondolatok mindkettőnkben elkezdtek dolgozni, sajnos hamar vége lett.

2017. júl. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!