Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktak lányok/nők levegőnek nézni egy fiút/férfit?
Én nem tudatosan csinálom, utólag szoktam észrevenni. Általában akkor csinálom, ha tetszik valaki, de ezt titkolni akarom.
Ha utálok valakit, akkor köszönni azért köszönök neki.
Köszönöm mindenki válaszát.
5-ös
"Ha tetszik a férfi, de tudom, hogy semmi nem lehet belőle, akkor nézem levegőnek. "
Miért nem lehet belőle semmi? Érzed, hogy más érdeklődésű, vagy nem túl beszédes, vagy éppen miért? Vagy a srác családja nem szimpatikus, netán ellentét van / lenne a 2 család között? Mégis miért? Ez érdekelne.
"Ez mindig bevált trükk, és így nem is jövünk össze:)"
- Ez jó érzés ezek után? Én inkább szomorú lennék.
- Vagy csak félsz tőle, és érzéseid gátat szabnak a kiteljesedésnek.
További válaszok jöhetnek. :)
Semmi szomorú nincs ebben. Az zavarna, ha nem tudnám elfogadni, hogy nem kellek valakinek.
Lehet ezt érezni, hogy kinek kellünk és kinek nem. Ilyenkor jobb nem nézni a másik szemébe, ezért van szükség a levegő-módszerre:D A szem ugyanis mindent elárul...
7-es:
"Lehet ezt érezni, hogy kinek kellünk és kinek nem. Ilyenkor jobb nem nézni a másik szemébe, ezért van szükség a levegő-módszerre:D "
Érdekes látásmód. Elfogadom, amit írsz, bár kissé úgy is tűnhet a másik oldalról, hogy nem olyan biztos az, hogy az illető nálad nem lépett volna. Írod, hogy ,,A szem ugyanis mindent elárul...", vagyis ha ez viszont is igaz, akkor esetleg a közömbösség illetve közönyt lát rajtad, és ezért nem lépett. Esetleg hiányolta az egyszerű, természetes kedvességet, és ezért nem hívott el. Vagy ezt már nagyon eltúloztam a másik irányba?
Bocsánat, nem akarok kötözködni veled, hisz amúgy sem ismerlek, vedd csak hangos beszélgetésnek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!