Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor szoktak lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szoktak lányok/nők levegőnek nézni egy fiút/férfit?

Figyelt kérdés
Ha tetszik nekik az illető, vagy ha abszolút nem jön be? Vagy ez nem tudatosan csinálják?

2017. júl. 9. 21:12
1 2 3
 1/21 Linó03 ***** válasza:
100%

Én nem tudatosan csinálom, utólag szoktam észrevenni. Általában akkor csinálom, ha tetszik valaki, de ezt titkolni akarom.

Ha utálok valakit, akkor köszönni azért köszönök neki.

2017. júl. 9. 21:15
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudatos. Akkor nézik levegőnek, ha nem elég nagydumás, vagány arc, és túl kedves, és odafigyelő, tehát szerintük nem ("nagybetűs") "FÉRFI", és persze ezért nem is jön be nekik.
2017. júl. 9. 21:17
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért is lehet, ha az illető nem jön be neki ( de szerintem ez mondjuk picit udvarialtla habár valamilyen szempontból érthető) vagy ha meg lett bántva. Persze az is előfordulhat, ha nem ismerik egymást akkor nem tűnik fel, hogy a másik közeledne vagy valami.
2017. júl. 9. 21:29
 4/21 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem elég jóképű, és/vagy pénzes.
2017. júl. 9. 22:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a férfi, de tudom, hogy semmi nem lehet belőle, akkor nézem levegőnek. Ez mindig bevált trükk, és így nem is jövünk össze:)
2017. júl. 9. 22:22
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

5-ös

"Ha tetszik a férfi, de tudom, hogy semmi nem lehet belőle, akkor nézem levegőnek. "

Miért nem lehet belőle semmi? Érzed, hogy más érdeklődésű, vagy nem túl beszédes, vagy éppen miért? Vagy a srác családja nem szimpatikus, netán ellentét van / lenne a 2 család között? Mégis miért? Ez érdekelne.

"Ez mindig bevált trükk, és így nem is jövünk össze:)"

- Ez jó érzés ezek után? Én inkább szomorú lennék.

- Vagy csak félsz tőle, és érzéseid gátat szabnak a kiteljesedésnek.

További válaszok jöhetnek. :)

2017. júl. 9. 22:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi szomorú nincs ebben. Az zavarna, ha nem tudnám elfogadni, hogy nem kellek valakinek.

Lehet ezt érezni, hogy kinek kellünk és kinek nem. Ilyenkor jobb nem nézni a másik szemébe, ezért van szükség a levegő-módszerre:D A szem ugyanis mindent elárul...

2017. júl. 9. 22:43
 8/21 anonim ***** válasza:
Amikor anaerob (oxigénmentes) környezetbe kerülnek...:D
2017. júl. 9. 23:04
 9/21 A kérdező kommentje:

7-es:

"Lehet ezt érezni, hogy kinek kellünk és kinek nem. Ilyenkor jobb nem nézni a másik szemébe, ezért van szükség a levegő-módszerre:D "

Érdekes látásmód. Elfogadom, amit írsz, bár kissé úgy is tűnhet a másik oldalról, hogy nem olyan biztos az, hogy az illető nálad nem lépett volna. Írod, hogy ,,A szem ugyanis mindent elárul...", vagyis ha ez viszont is igaz, akkor esetleg a közömbösség illetve közönyt lát rajtad, és ezért nem lépett. Esetleg hiányolta az egyszerű, természetes kedvességet, és ezért nem hívott el. Vagy ezt már nagyon eltúloztam a másik irányba?

Bocsánat, nem akarok kötözködni veled, hisz amúgy sem ismerlek, vedd csak hangos beszélgetésnek... :)

2017. júl. 9. 23:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Győztél:P
2017. júl. 10. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!