Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktak lányok/nők levegőnek nézni egy fiút/férfit?
Nagyon köszönöm mindenkinek.
A kérdést megtoldanám még azzal, hogy "mi a teendő akkor, ha egy hölgy konkrétan furán viselkedik. Ha segítesz neki valamiben, azt elfogadja (akkor rád néz), de egyébként menekül. Menekül a rátekintéstől, vagy a bármilyen beszéd vagy szemkontaktustól?
Talán azt gondolja,hogy esélytelen nálad, nem tetszhet ő neked(valamiért...), ezért inkább kerüli a társaságod, a személyes kontaktot, nehogy azt hidd vagy kellemetlenül érzed magad amiatt,hogy ő rádmozdult. Túl konzervatív lány is lehet biztosan az illető. Elképzelhető,hogy nagyon kedvelhet ez a lány,csak a gátlásossága miatt ezt fél kimutatni. Szóval nem biztos,hogy azt akarja amit csinál... remélem érted? :) Ha nem tetszenél neki, akkor nem menekülne úgy el az egérlyukba mint egy kisegér a macska elől. Nincs mese, le kell vadászni! Szorítsd zsákutcába,hogy ne tudjon védekezni! :D
Ha nem tetszenél neki (és ha nem utál, ami valószínű) akkor barátként azért haverkodna veled, közvetlenebb lenne, de mivel számára nem csak egy vagy a sok közül, hanem több, ezért zavarba jön előtted.
Én mindenkit levegőnek nézek, mindegy hogy tetszik-e vagy sem az illető.
Hogy mi ennek az oka?
-Az önbizalomhiány, nem tudok kommunikálni, illetve az is rá tesz egy lapáttal, hogy félek a fiúktól/férfiaktól egy régi gyerekkori traumám miatt.
Köszönöm mindenki válaszát.
#15 köszönöm Neked külön is! Érdekes volt olvasni, és lehet abban valami amit írsz!
Végső konklúziók:
valaki beismeri, hogy fél
valaki nem ismeri be, hogy fél
valaki azt nézi levegőnek akit szeret
valaki azt nézi levegőnek akit utál
valaki azt nézi levegőnek akit nem ismer
Ennyire egységesek a vélemények :)
No nembaj. Mégha valakibe megszorult valami gondolat, az még nyugodtan leírhatja ezután, vagy megírhatja sima külön üzenetben.
Én legtöbbször szándékosan nézek levegőnek valakit.
Én általában buliban nézek levegőnek teljesen ismeretlen embereket, akik nagyon nyomulnak és nem veszik a lapot, még akkor se ha szószerint megmondom nekik, hogy "Nem érdekelsz".
Illetve egy régebbi ismerősömet hagyom figyelmen kívül, ő belém volt/van esve (már jó ideje) és már többször visszautasítottam, de csak próbálkozik. Ha ír nem nézem meg, ha meg véletlenül találkozunk köszönök, de megyek is tovább.
N/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!