Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vendégül látnátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vendégül látnátok a párotok barátait, ha azok mindig is levegőnek néztek titeket?

Figyelt kérdés

Nos, párom barátainak nagyrésze nem szeret, nem csak engem, páromnak soha egyik korábbi barátnőjét sem fogadták el, mindig utálta valaki/a legtöbb barátja valamelyik lányt, szóval soha senki sem volt jó nekik.

A párom néha 1-1 haverral leül valamelyikük otthonában borozgatni, vagy egy sört meginni, esznek is valamit mellé, és beszélgetnek egy jót, néha ilyen kisebb összejövetelt tartanak, stb.

Nos, szép lassan az összeköltözés felé menetelünk, és ezután az már a közös otthonunk lenne, és nem tudom, hogy ilyen formán mennyire lenne jogom azt kérni, hogy ne hozzon a közös otthonunkba olyan embert, aki még köszönni is alig tud nekem, miért kéne a saját/közös otthonunkban rosszul éreznem magam, és hagyni, hogy a barátai lekezelően bánjanak velem még ott is?

Nyilván nem mondhatja meg nekik, hogy kedveljenek, ez nem így működik, és azért, mert ők nem kedvelnek engem, nem is kell új barátokat keresnie. De ha a közös otthonról van szó, hol a határ? Vagy ha otthon akarnak lenni, akkor én szívódjak fel? Ennek törvényszerűen így kell lennie, hogy jön a haver 5-kor és hajnali 3-ig marad, addig én ne menjek haza, hanem valahol máshol legyek?

Mellékes infó: mindketten szülőktől fogunk összeköltözni, az én sógornőm lakásába - tehát nem albérlet, és nem is az ő saját lakása, egy idegen városba, de neki ott élnek a barátai (most költözik oda kb minden barátja), én viszont senkit sem ismerek ott a bátyámon kívül, de ő rengeteget dolgozik, és most fog gyereke is születni, így pláne nem opció, hogy hozzá járkáljak majd.

Nyilván nem akarom, hogy a párom rosszul érezze magát, de én sem szeretném kellemetlenül érezni magam a közös otthonban, ezért kíváncsi lennék, hogy ilyen helyzetben ki mit tenne.

(U.i.: az se megoldás, hogy kompletten félrvonuljak/ők vonuljanak félre, kicsi lakás, 20 m2: nappali, konyha, fürdő, + 18 m2 állógaléria 2 részre osztva, hálórész + egy szekrényes íróasztalos szoba. Ennél fogva nem lehet úgy kifejezetten elvonulni, és mindig átjárkálunk egymáson, látjuk egymást, stb.)

2017. ápr. 22. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Hasonló rémálomban volt nekem is részem több kapcsolatban is.

Végül az lett a megoldás hogy ezek a "barátságok" szétfoszlottak és többé senki ránk sem nyitotta a ajtót. De ez nagyon sok időbe telt. Kitartás.

2017. ápr. 22. 12:26
 2/13 A kérdező kommentje:
A pláne az az egészben, hogy a legjobb barátja kijelentette, hogy szerinte mi nem illünk össze és nem jó egyikőnknek sem, hogy együtt vagyunk - holott engem egyáltalán nem ismer, soha hozzám se szólt, és talán 2 veszekedésünkről tud, amik azért lettek olyan vészesen nagy veszekedések, mert borzalmas mindkettőnk kommunikációja, és időbe telt mire rájöttünk, hogy az a baj, hogy elbeszélünk egymás mellett és ezért nem értjük meg a másikat (most már tudatosan dolgozunk a kommunikációs gondokon és igyekszünk fejlődni, jobb is a kapcsolatunk azóta).
2017. ápr. 22. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Ezen nem kel gondolkodni:

Én albérletben is elvárom, ha HOZZÁNK jönnek (ketten lakunk ott, és egy pár vagytok), akkor az intelligencia minimális szinte, hogy minimum köszönsz a másiknak.

Én szóvá tenném- a páromnak is, és ha ilyen bunkó lenen az illető, hogy nem képes a lakásomban köszönni, neki is a szemébe.

Szóval igen, én egyértelműen közölném a párommal, hiszen innentől ketten együtt laktok.

Másrészt meg nem ismernek, talán érdemes lenne több közös programot csinálni, vagy vonódj be te is, hogy megismerjenek.

HA ez nem sikerül, a párodnak ha komolyan tervez veled, hosszú távon, te leszel az első. Ráadásul ez számomra alap és természetes dolog.

2017. ápr. 22. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

En nokent egyutterzek veled! Ha pesten laktok, szivesen odamegyek,mint baratnod . Akkor nem egyedul vagy sok ember ellen. Az lenne a megoldas,h hivod ilyenkor a barataid te is! Ok demonstraljak,h te jofej vagy.

N

2017. ápr. 22. 12:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Az tény, hogy kevés közös program volt velük eddig (1,5 éve vagyunk együtt), de ami volt, ott se foglalkoztak velem, hiába igyekeztem én barátkozni, ismerkedni velük.

Hiába jöttek az én barátaim is, őket is leszarták, velük se nagyon foglalkoztak, hanem egymással szórakoztak, beszélgettek, klikkesedtek.

A párom meg mostanáig mindig őket védte, hogy jajj szegények zárkózottak, próbáljak én barátkozni (az le van sz*rva, hogy én is zárkózott vagyok), és az valahogy nem tűnt fel neki, hogy én már megtettem a magamét. Szilveszter volt a választóvonal, ahol kértem, hogy figyelje a barátait: 5 barátból egyetlen egy volt az, aki hozzámszólt és beszélgetett az este folyamán, és ekkor mondta hogy beszél velük - és beszélt is néhánnyal már, kiállt végre mellettem.

2017. ápr. 22. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Legkozelebb vegyel fel vmi nagyon csinos kihivo ruhacskat: mivel pasik,igy foglalkozni fognak veled. Nekem bevalt. Azot ragaszkodnak hozza,h en is menjek. :D

N

2017. ápr. 22. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen, igen, így ahogy írod is :) hasonló dolgok zajlottak nálunk is.

Ment a nálunk alvás-etetés-bulizás, önzetlen azonnali segítségnyújtás, kihasználás, kölcsönkérés stb.

Hiábavaló volt bármilyen megbeszélési kísérlet vagy különvonulás vagy bármi, nem hatott egyik sem, csakis az idő segített. Megházasodtak, gyerekük lett, elváltak, elköltöztek vagy netán meghaltak ezek az ismerősök és ezért sokkal ritkábban végül egyáltalán nem jöttek már. De ez valóban sok-sok idő.

Ti még mindennek az elején vagytok, fogalmam sincs mit kellene csinálni, mivel én sem tudtam megoldani.

2017. ápr. 22. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nna, kezdődik a szétfúrós női műsor.

Pluszban ha neked nincs arrafelé barátnőd, hát neki se legyenek barátai. Faja. :/

Hát én nem mondom, hogy a hajnali háromig tartó dumálgatás rendben van, de ez a hozzáállás sincs.

Szerinted mi lehetne a mindkét fél számára megfelelő megoldás?

2017. ápr. 22. 13:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nyugodtan aludjanak nálunk, megvendégelem őket, de csak akkor, ha képesek velem is normálisan viselkedni. Azért szerintem érthető, hogy nem akarok senkit sem az otthonomban kerültgetni, aki a köszönésen kívül levegőnek néz, meg hogy ne mehessek oda a páromhoz, mert XY ott van és utál, és nekem láthatatlannak kell lennem, meg a párom se foglalkozzon velem, mert az a haverja ott van. Szerintem, ha vendégségbe jönnek, akkor részben kettőnkhöz is jönnek, szerintem elvárható, hogy velem is emberként bánjanak.

#8, ha elolvastad volna FIGYELMESEN a kérdés leírását, látnád, hogy "Nyilván nem mondhatja meg nekik, hogy kedveljenek, ez nem így működik, és azért, mert ők nem kedvelnek engem, nem is kell új barátokat keresnie." - ergo nem szétfúrni akarom őket.

Azt pláne nem írtam sehol, hogy amiért én nem ismerek ott senkit, ezért neki sem lehetnek barátai, ez csak egy tény volt, hogy nem igazán tudok hova menni, ha beállítanak a "kedves" barátai, és nekem le kellene lépnem a közös otthonunkból.

Végül, de nem utolsó sorban, mivel nem tudom, hogy mi lehetne a megoldás, pont ezért írtam ki a kérdést, de ez is szerepel a leírásban!

2017. ápr. 22. 13:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Kerdezo, bocsanat, hogy igy beleszolok, kerdezo, ertem a problemadat, de nekem az elso, ami eszembe jutott, hogy biztos, feltetlenul jo otlet szamodra olyan ferfival egyre szorosabbra fuzni az eletedet, aki ennyire nem all ki erted, aki igy hagyja, hogy konkretan szarba se nezzek elvileg azt az embert, akit parjanak, szerelmenek valasztott? Mert ez eleg szomoru jovot fest eled barmilyen konfliktus eseten.
2017. ápr. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!