Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több, mint 4 év a korkülönbség, akkor mit szoktak a férfiak, kamuzzák a korukat vagy nem mondják el vagy hogy megy?
25 évesen egy csinos 32 éves szedett fel, sosem tagadta a korát. 37 évesen pedig egy sármos 49 éves. A kor csak egy szám.
N 40
Hát mert ha nem kiváló kinézetű az ember, akkor még 4 évre is azt mondják hogy nagy a korkülönbség.
-Pl. 16 évesek odaírják hogy ismerkednék 16-18 éves korig!
-Társkeresőkön is a sikertörténeteknél zárójelbe odaírják az emberek korát amik 0-4 év különbségek általában, mintha ez lenne a társadalmi elvárás.
-A korkülönbség szakértői a cikkekben is mint probléma, nem mint előny van feltüntetve.
-Ha a férfi idősebb 6 évvel azt próbálják valami ragadozó, korának éretlen visszamaradottnak, aberráltnak, pedofilnak, a nőt pedigapakomplexusos betegségben szenvedőnek feltüntetni, de ha a nő idősebb 10 évvel az meg elfogadott mint milf, puma, stb.
Társkeresőn láttam olyan nőket, akik 32-34 évesen 35-ig jelölték meg, hogy keresnek párt.
Ilyenkor nem kamuzok, hanem elmosolyodom, és lapozok.
Egyébként mire jó kamuzni? Ha egy éjszakást akarsz, akkor még megértem, de kapcsolatban 5 perc alatt ki fog derülni
ne kamuzz!
én egyszer hazudtam a koromat illetően egy csajnak.
igaz sosem gondoltam volna, hogy bármi is lesz majd köztünk, de a sors úgy hozta, hogy összejöttünk.
nagyon kínos volt utána elmondani azt az 5 bekamuzott évet.
mondjuk én csak az "anonimitásom" védtem ezzel a kor dologgal akkor, (egy online játékközösségben történt a dolog) idegen emberek előtt jobb az óvatosság.
(Vicc)
- Helló bébi!
- Csókolom. Hány éves a bácsi?
- Hetven. De egy perccel sem érzem öregebbnek magam harmincötnél. :D
"A kor csak egy szám. "
A kor, a magasság és a súly nem csak egy szám hanem a legkritikusabb alapkövetelmény, ami még a fényképnél is elsődlegesebb, hisz társkeresőn ki is szűrik akinek nem kedvező ez a szám. Attól hogy időnként akadnak akiket nem agymosott a média ezzel a korkülönbséges agymosással, attól még az alaptömeg az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!