Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne zavarjon a 14 év korkülönbség?
Ismerkedem valakivel, a húszas éveimben vagyok, a férfi 14 évvel idősebb tőlem. Több dolog is van, ami kicsit nehézkessé teszi az ismerkedést (távolság, magánéleti problémák), de ezeket idővel meg lehet oldani. Ami viszont nem fog változni, az a korkülönbség.
Hogyan tudnám elfogadni ezt, hozzászokni, hogy ne jelentsen problémát? Ha közelebb kerülünk egymáshoz, ez vajon kevésbé fog zavarni? Próbáltam már megfogalmazni magam számára, hogy konkrétan engem miért is foglalkoztat ez. De csak arra jutottam, hogy félek, hogy a családom mit szólna hozzá. Anyám csak 10 évvel idősebb ettől a férfitől, tartok tőle, hogy nem nézné jó szemmel a dolgot. Tudom, hogy ez az én életem, ha ezzel a férfivel lennék boldog hosszú távon, akkor senki másra nem szabadna hallgatnom...
Aki volt hasonló helyzetben, mit csinált?
Teged ez zavar es ez a baj.
Nalunk is ugyanennyi a korkulonbseg, en is 23, o is 37. De ez engem soha nem zavart.
A barátnőm 11 évvel fiatalabb nálam, az elején őt is zavarta a korkülönbség, emiatt szakított is velem félév után.
Aztán pár hónap különlét után rájött, hogy ezek csak számok, igazából semmit nem jelentenek azokhoz képest, amik igazán fontosak egy párkapcsolatban (szeretet, minőségi együtt töltött idő, közös érdeklődési kör, közös programok, közös célok, kommunikáció, szex, stb.).
Azóta több, mint 2 éve vagyunk együtt, idén meg akarom kérni a kezét.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!