Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány kezdeményez nálatok, akkor mit mondjon?
Ő hívjon el titeket randizni, vagy mégis mik az elvárásaitok ilyenkor?
Vagy csak ő lépjen oda, kezdeményezze a beszélgetést, és utána átveszitek az irányítást? (pl ti kéritek el a telefonszámát, fb elérhetőségét stb? vagy azt is ő ajánlja fel?
Csináljon olyasmit amitől megugrik a pulzusom. Legyek kiszámíthatatlan. Ne értsem, hogy ez most mi. Legyek zavart. Vagy legyen könnyed és vicces. Vagy provokatív.
De ha nem jön be akkor nagyon nehéz neki. Mert én az a típus vagyok, aki nem akar mindenit lefektetni, mert kényelmesebb ennél. Csak azzal vállalom a kényelmetlenséget, ahol tényleg van valami.
Hát.. azt tudom, hogy mit ne mondjon.
A nők imádják a kezdeményezést a sorok közé rejtett, duplán titkosított, majd többszörösen megcsavart mondatokba rejteni, aminek az a legnagyobb haszna, hogy 10 férfiből 11 észre sem veszi, hogy nála éppen kezdeményeznek
A legjobb ha megkérdezed, hogy nincs e kedve veled kettesben meginni egy kávét vagy vacsorázni.
"Fiúk, ha egy lány kezdeményez nálatok, akkor mit mondjon?"
Ötezer. Gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!